Οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι φανταστικές και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Καλή διασκέδαση ...

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο βιασμός της Αλίκης

Η Αλίκη ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι που παντρεύτηκε ένα καλό αγόρι. Είχαν και οι δυο τις δουλειές τους, τους φίλους τους και μια πολύ ικανοποιητική σεξουαλική ζωή αν και μοναχική. Εκεί δεν είχαν παρέες αλλά δεν πείραζε κανέναν από τους δυο καθώς είχαν βρει ο ένας στον άλλο αυτό που ζητούσε.

Για να μην περιαυτολογούμε, η Αλίκη ήταν ένα πουτανάκι. Ένα σεμνό και ηθικό πουτανάκι, αλλά πουτανάκι. Στο κρεβάτι τα έκανε όλα. Έπαιρνε καταπληκτικές πίπες, έδινε κώλο και ήταν πολυοργασμική. Όταν έπαιρνε πίπα στον Γιάννη, μπορεί να τον έγλειφε για ώρες και να μην τον αφήνει να τελειώσει. Στο τέλος, πολλές φορές τα κατάπινε.



Για να της γαμήσει τον κώλο τον παρακάλεσε σχεδόν. Ο Γιάννης δεν είχε ξαναγαμήσει κώλο και αν και το ήθελε σκεφτόταν πως θα της το προτείνει και πως θα το κάνει. Μια μέρα, ή καλύτερα μια νύχτα, η Αλίκη του έσκασε ένα χαμόγελο και του πάσαρε την βαζελίνη. Εκεί ο φίλος μας τα έχασε και ... κώλωσε. Κάπου εκεί η Αλίκη τον παρακάλεσε λέγοντάς του ότι το θέλει πολύ, ότι το σκέφτεται καιρό και άλλες δικαιολογίες για να τον κάνει να νοιώσει όμορφα. Ο Γιάννης βέβαια δεν χρειαζόταν και πολλά παρακάλια, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ξεπεράσει το πρώτο σοκ. Μετά από αυτό το χαριτωμένο περιστατικό υπήρξαν περίοδοι όπου για μήνες ο Γιάννης την έπαιρνε μόνο από κώλο.

Όταν κάνανε σεξ η Αλίκη τελείωνε πολύ και έντονα. Δεν χαριζόταν. Λες και τον είχε στην κωλότσεπη τον οργασμό, αν και εδώ που τα λέμε αυτό πολλές φορές ήταν και αλήθεια. Μπορεί να μην σύχναζαν πούτσες στο μουνί της, αλλά ήταν καλοταϊσμένο. Είχε φάει δονητές, κεριά, αγγούρια, μπανάνες και πολλά άλλα πράματα. Φυσικά στο τέλος είχε πάντα πούτσο για επιδόρπιο. Φυσικά τους αρέσανε και πιο κίνκυ καταστάσεις όπως το δέσιμο, τα δεμένα μάτια και τα κωλοσκάμπιλα. Ο πειραματισμός ήταν στο αίμα τους.

Έφτασε όμως μια μέρα που όλα αυτά κοπήκανε. Για διάφορους λόγους, όπως ότι τα πράματα δεν ήταν καλά στην δουλειά, η Αλίκη άρχισε να πέφτει σεξουαλικά και οι συνευρέσεις τους περιοριστήκανε πολύ. Φτάσανε στο σημείο να το κάνουν μια φορά στις 1, 2 ή και τρεις εβδομάδες. Αυτή η κατάσταση στο τέλος εδραιώθηκε για τα καλά και έτσι ο Γιάννης το γύρισε στην παλιά του χειρωνακτική τέχνη. Αυτή η κατάσταση φυσικά δεν του έκανε καθόλου καλό στην ψυχολογία του. Έτσι μια μέρα είχε μια έμπνευση.

Ένα Σάββατο πρωί που η Αλίκη έλειπε στην λαϊκή ο Γιάννης αποφάσισε να εφαρμόσει το σχέδιό του. Μόλις κατάλαβε ότι επέστρεφε η Αλίκη, πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Όταν την άκουσε να αφήνει τα ψώνια στην κουζίνα την φώναξε:
"Μωρό μου!!! Γύρισες; Έρχεσαι λίγο στην κρεβατοκάμαρα που σε χρειάζομαι;" 
Η Αλίκη πήγε αμέσως και μόλις μπήκε μέσα αντίκρισε τον Γιάννη γυμνό με την πούτσα καυλωμένη να της χαμογελάει. Αμέσως αυτός την άρπαξε και την πέταξε στο κρεβάτι. Το κρεβάτι ήταν μεταλλικό και αυτό βόλευε καθώς την έδεσε αμέσως με δυο γούνινες χειροπέδες που κρεμόταν από τα κάγκελα. Η Αλίκη τότε άρχισε να φωνάζει:
"Μη!!! Τι κάνεις; Είσαι τρελός;"
Ο Γιάννης αμέσως γύρισε από την άλλη και σε μια στιγμή επέστρεψε κρατώντας στο χέρι ένα φίμωτρο. Αν και του αντιστάθηκε, με τα χέρια δεμένα, της το φόρεσε πολύ εύκολα.
"Τώρα είσαι δική μου", της ψιθύρισε καυλωμένος και η Αλίκη του απάντησε με μια βουβή στριγκλιά.

Με το θύμα του ασφαλισμένο, ο Γιάννης βγήκε από το δωμάτιο καμαρωτός με τον στητό του πούτσο να δείχνει τον δρόμο. Όχι πολύ αργότερα, ο πούτσος του ξεπρόβαλε ακόμα στητός από την πόρτα. Χωρίς να πει κουβέντα κοίταξε το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο της Αλίκης και με μια βίαιη και γρήγορη κίνηση της τράβηξε την φούστα και την κιλότα αφήνοντάς την γυμνή από την μέση και κάτω.

Η αμέσως επόμενη κίνηση του Γιάννη ήταν να κατευθυνθεί προς το σημείο του πόθου του. Η  Αλίκη αντέδρασε σφίγγοντας τα πόδια της και κλωτσώντας τον. Αυτή η αντίδραση δεν τον ενόχλησε. Για την ακρίβεια, την περίμενε. Έσκυψε κάτω από το κρεβάτι και πήρε ένα σκοινί που είχε τοποθετήσει εκεί και έδεσα τα πόδια τις έτσι ώστε να μην μπορεί να τα κλείσει αλλά και να είναι ελαφρά ανασηκωμένα αφήνοντας έκθετο στις ορέξεις του το κωλαράκι της. Μόλις την ασφάλισε σε αυτή την θέση της έριξε ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο κάνοντάς την να αναπηδήσει και να μουγκρίσει αλλά παραμένοντας το ίδιο εκτεθειμένη.
"Μπορείς να χτυπιέσαι, να τραβιέσαι και να μουγκρίζεις όσο θες", της είπε χαμογελώντας, "Για την ακρίβεια θα το απολαύσω περισσότερο έτσι", πρόσθεσε και το βλέμμα του πήρε μια λάγνα απόχρωση.

Πλησίασε δίπλα της, όρθιος και εξέτασε το έργο του. Για μια στιγμή έμεινα να την θαυμάζει όπως ήταν δεμένη στα κάγκελα του προσκέφαλου, μισόγυμνη με τα πόδια ανοικτά και δεμένα. Την απόλαυσε εκτεθειμένη και ανήμπορη για οποιαδήποτε  αντίδραση. Για μια στιγμή δίστασε και άσχημες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του. Μήπως το παράκανε; Μήπως έπρεπε να σταματήσει; Πως θα αντιδρούσε η Αλίκη μετά από αυτό; Πως θα δικαιολογούταν;

Δεν είχε σημασία. Ένοιωθε  τον καυλωμένο πούτσο του να  πάλλεται σε κάθε χτύπο της καρδιάς του και κάθε παλμός έστελνε ένα ρίγος ηδονής σε όλο του το κορμί. Ήταν σε αυτή την κατάσταση δυο εβδομάδες τώρα. Το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν οι υγρές τρύπες της Αλίκης. Δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα άλλο, δεν μπορούσε να εργαστεί, δεν μπορούσε να ηρεμήσει, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Και τώρα ... ήταν εκεί, μπροστά του, εκτεθειμένη.

Δεν έκανε άλλη σκέψη, δεν πρόλαβε. Το μυαλό του είχε μουδιάσει. Την επόμενη στιγμή που άρχισε να αποκτά συνείδηση βρέθηκε με τη γλώσσα χωμένη στο στεγνό μουνί της Αλίκης.
"Μωρό μου", είπε γλυκά στο μουνί της, "Βλέπω δεν είσαι έτοιμη. Μην φοβάσαι όμως, θα σε φροντίσω εγώ.", συμπλήρωσε και άρχισε να γλύφει τρυφερά τα μουνόχειλα της. Έχωσε την γλώσσα του μέσα της και βγαίνοντας πέρασε απαλά πάνω στην κλειτορίδα της κάνοντάς την να σκιρτήσει. Ένοιωσε τον παλμό του κορμιού της και αναθάρρησε. Έγλειψε το μουνί της για αρκετή ώρα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της επαφής του με αυτό που τόσο είχε στερηθεί τελευταία μέχρι που ένοιωσε ότι εκείνη ήταν έτοιμη.

Ανασηκώθηκε, έσκυψε από το κρεβάτι και έπιασε έναν διπλό δονητή. Όπως ήταν δεμένη η Αλίκη, δεν ήταν δυνατό να δει τι γίνεται αλλά το ένοιωσε αμέσως όταν της το έχωσε στο μουνί της. Στην αρχή έκανε απαλές κινήσεις αλλά συνέχισε με πιο βίαιες. Η Αλίκη έτρεμε από την καύλα νοιώθοντας τον δονητή να σκίζει στα δύο το υγρό μουνί της. Όσο περνούσε η ώρα έτρεμε και βογκούσε εντονότερα. Δεν άργησε να φτάσει στο σημείο χωρίς γυρισμό. Τη στιγμή όμως που ένοιωθε τον δονητή να την έχει γεμίσει τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό, τη στιγμή που ήταν έτοιμη να αφήσει όλη της την ενέργεια να ξεσπάσει πάνω του, εκείνη την στιγμή ο Γιάννης τράβηξε τον δονητή. Αυτή η κίνηση την τρέλανε. Από την μια ήταν η απίθανη αίσθηση του δονητή να χαϊδεύει τα τοιχώματα του μουνιού της καθώς υποχωρούσε ερεθίζοντας όλα τα νεύρα και τις αισθήσεις της. Από την άλλη ήταν η απογοήτευση της απώλειας, της μη ολοκλήρωσης. Εκείνη την στιγμή ένοιωσε σαν μωρό που του πήραν το γλειφιτζούρι. Έμεινε εκεί, μόνη και κενή, να τρέμει από ηδονή και από κλάματα.

Για δυο λεπτά ο Γιάννης έμεινε να την κοιτάει ακίνητος. Μόνο ο καυλωμένος πούτσος του παλλόταν και θαρρείς ένα δάκρυ άφησε να τρέξει από την συγκίνηση της στιγμής. Τόσο καυλωμένος και υγρός ήταν.

Σε λίγο έπιασε και πάλι δουλειά. Αυτή την φορά στο κωλαράκι. Έβαλε αλοιφή στον δονητή και άρχισε να πιέζει απαλά την κωλοτρυπίδα της. Αν και ήταν καλά δουλεμένη στο παρελθόν, λόγω της αποχής είχε σφίξει. Δεν ζορίστηκε πολύ βέβαια, αλλά η διαφορά ήταν αισθητή. Σιγά σιγά χαλάρωσε ο κώλος της και έγινε πιο δεκτικός. Τότε άρχισε να παίζει με τον δονητή. Έκανε αργές κινήσεις μέσα - έξω κάνοντάς την να τρέμει από ηδονή και κάποιες φορές τον τράβαγε απότομα όλων έξω και της τον έχωνε αμέσως με μια κίνηση όλων μέσα κάνοντάς την να τινάζεται από καύλα. Όλη αυτή την ώρα δεν ασχολήθηκε καθόλου με το μουνάκι της αφήνοντάς το πρησμένο και ερεθισμένο. Η Αλίκη ήταν από τις λίγες εκείνες γυναίκες που μπορούσαν να βιώσουν οργασμό από τον κώλο και αυτό δεν άργησε να γίνει. Νοιώθοντας το να πλησιάζει, η Αλίκη μην μπορώντας να κρατηθεί άρχισε να χτυπιέται με δύναμη προσπαθώντας να το πάρει όλο και πιο βαθιά ώστε να χαρεί και το τελευταίο χιλιοστό. Έτσι όπως ήταν δεμένη και περιορισμένη, δεν είχε και πολύ επιτυχία αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή. το σώμα της είχε την δική του βούληση. Αυτό όμως που δεν είχε ήταν ο έλεγχος και έτσι ένοιωσε άλλη μια φορά τον δονητή να υποχωρεί γεμίζοντάς την με ανάμεικτα συναισθήματα.

Για λίγο έμεινε εκεί, κενή και πάλι να προσπαθεί να κατευνάσει την τρέλα που ένοιωθε αφήνοντας να της ξεφύγει ένα πνιχτό κλάμα. Ο πούτσος του Γιάννη στεκόταν λίγα εκατοστά από το κωλαράκι της Αλίκης που ανοιγόκλειναι προσπαθώντας να αρπάξει και να καταβροχθίσει τον δονητή που μόλις το εγκατέλειψε.

Συνεπείς στο ραντεβού του, ο Γιάννης, δεν άφησε να περάσει πολύ ώρα προτού αναλάβει και πάλι δράση. Μόλις την είδε να ηρεμεί, την πλησίασε και με μια κίνηση της έχωσε τον δονητή στον κώλο. Με μια ακόμη κίνηση γύρισε το άλλο άκρο του δονητή και της το έχωσε στο μουνί και αμέσως άρχισε το παιχνίδι. Στην αρχή τα έβαζε και τα έβγαζε μαζί, μετά εναλλάξ και φτου και από την αρχή. Στην κατάσταση που ήταν η Αλίκη δεν χρειαζόταν πολύ δουλειά. Σε λίγα λεπτά σπαρταρούσε από την καύλα αλλά ταυτόχρονα έκλαιγε. Έκλαιγε γιατί φοβόταν ότι πάλι θα την σταματούσε. Ήθελε να φωνάξει, να παρακαλέσει, αλλά δεν μπορούσε. Ήταν φιμωμένη. Ένοιωθε τον οργασμό να έρχεται. Και από τις δυο τρύπες τις. Την πλημμύριζε. Ταυτόχρονα την πλημμύριζε ο φόβος της απώλειας. Δεν μπορούσε ποια να σκεφτεί. Ο διπλός οργασμός που ξέσπασε την τρέλαινε και την λύτρωνε ταυτόχρονα. Βίωσε έναν από τους πιο έντονους οργασμούς που είχε ποτέ αλλά ... δεν σταμάτησε ... την γαμούσε με τον δονητή ακόμα. Ένας δεύτερος αλλά πιο σύντομος οργασμός την πλημμύρισε και αμέσως μετά ένας τρίτος.

Δεν ένοιωσε  τον δονητή να βγαίνει. Δεν έβλεπε. Δεν άκουγε. Μόνο βαριανάσαινε και το φίμωτρο το έκανε πιο δύσκολο πιο ... καυτό.

Χρειάστηκε λίγη ώρα να συνέρθει. Όταν κατάφερε να αποκτήσει συνείδηση είδε τον Γιάννη να στέκεται δίπλα της και να την κοιτάει εκστασιασμένος. Ο πούτσος του ήταν καυλωμένος, κατακόκκινος, πρησμένος και έσταζε στο πάτωμα. Όλη αυτή την ώρα ο Γιάννης δεν τον είχε ακουμπήσει καθόλου.

Την πλησίασε και της έβγαλε το φίμωτρο. Δεν του μίλησε, δεν είχε τι να του πει. Έμεινε  και τον κοίταζε με το στόμα ανοικτό θαρρείς και ήταν έτοιμη να τον δεχτεί μέσα της, θαρρείς και το επιζητούσε. Την αγνόησε. Γύρισε και έλυσε τα χέρια της. Στη συνέχεια έλυσε τα πόδια της και γύρισε δίπλα της. Εκείνη χαμήλωσε αργά τα πόδια της και ανασηκώθηκε στο κρεβάτι. Τώρα μπροστά της κρεμόταν ο πούτσος του. Γύρισε και τον κοίταξε στα μάτια. Χαμήλωσε το βλέμμα και με μια απότομη κίνηση ρούφηξε στο στόμα της τον πούτσο ο οποίος εκράγηκε στη στιγμή γεμίζοντας το στόμα της με το σπέρμα του. Το ρούφηξε όλο, μέχρι την τελευταία σταγόνα του.

Καθώς ο Γιάννης απολάμβανε την περιποίηση στον εκτονωμένο πλέον πούτσο του, η Αλίκη με μια κίνηση τον έριξε στο κρεβάτι, τον καβάλησε σε στάση 69 και συνέχισε να του παίρνει πίπα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου