Οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι φανταστικές και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Καλή διασκέδαση ...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μια πουτάνα γεννιέται

Ο Κώστας και η Μαρία ήταν ένα νεαρό ζευγάρι γύρω στα 30. Ήταν παντρεμένοι 3 χρόνια και ζούσαν ευτυχισμένοι με την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Η ερωτική τους ζωή ήταν ήπια αν και ήταν αρκετά απελευθερωμένοι. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους ήταν ότι συζητούσαν αρκετά για τις φαντασιώσεις τους και η αλήθεια είναι ότι είχαν πολλές. Κάποιες από αυτές τις υλοποιούσαν ενώ άλλες ήταν πιο τολμηρές από όσο τολμούσαν να πράξουν. 

Τα παιχνίδια με δονητές, butt plugs, χειροπέδες, ακόμα και μαστίγια ήταν αρκετά συχνά. Ειδικότερα, τα παιχνίδια ρόλων ήταν τα αγαπημένα τους. Περνούσαν ώρες συζητώντας στο κρεβάτι αγκαλιά τα διάφορα σενάρια, κάνοντας σχέδια για το πως θα τα υλοποιήσουν. Πολλές φορές έκαναν έκπληξη ο ένας στον άλλο στήνοντας κάποιο σκηνικό. Αυτό που δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν ήταν μια παρτούζα αν και οι δύο είχαν αυτή την φαντασίωση και σε διάφορα σχήματα. Αν και είχαν τις εμπειρίες τους πριν παντρευτούν κάτι τέτοιο δεν το είχε κάνει κανείς τους. Η ιδέα να συμμετέχει ένα τρίτο πρόσωπο στις ερωτικές τους περιπτύξεις τους τρομοκρατούσε εξίσου με τον ερεθισμό που τους προκαλούσε.

Μια άλλη αγαπημένη συνήθειά τους ήταν να κάνουν διακοπές με φίλους. Συνήθως με ζευγάρια αλλά και με ελεύθερους. Απολάμβαναν να στήνουν αυτί και να ακούν τα βογκητά από τα διπλανά δωμάτια των φίλων τους όταν εκείνοι κάνανε σεξ. Έτσι και εκείνο το καλοκαίρι είχαν κανονίσει με δυο φίλους, τον Παναγιώτη και τον Δημήτρη, να γυρίσουν τα νησιά με ιστιοφόρο. Οι φίλοι τους είχαν άδεια για ιστιοφόρο και αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα και να μοιραστούν τα έξοδα. 

 Ο καιρός ήταν υπέροχος και το ταξίδι κυλούσε ομαλά. Πηγαίνανε από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία. Όλη μέρα απολάμβαναν τον ήλιο και την θάλασσα και το βράδυ είτε γυρνούσαν από μπαράκι σε μπαράκι όταν άραζαν σε κάποιο λιμάνι, είτε χάζευαν τα άστρα δίπλα στη φωτιά όταν άραζαν σε κάποια ερημική παραλία. 

Ο Κώστας με τη Μαρία είχαν ένα θέμα με το σεξ καθώς δεν μπορούσαν να ξεμοναχιαστούν και έτσι το κάνανε στα γρήγορα όποτε μπορούσαν. Μια μέρα που οι άλλοι κατέβηκαν στο λιμάνι για να φέρουν καφέδες και πρωινό, αυτοί κατέβηκαν στην καμπίνα τρέχοντας και γδύθηκαν. Η Μαρία πήρε θέση πίσω από ένα φινιστρίνι για να βλέπει μήπως επιστρέψουν και τούρλωσε το κωλαράκι της. Ο Κώστας ήρθε πίσω της και της έχωσε στο μουνί τον ήδη καυλωμένο πούτσο του με μια απότομη κίνηση. Εκείνη ήταν υγρή από την προσμονή και τον δέχτηκε με ένα ελαφρύ βογκητό. Σε αυτή την στάση άρχισε να την πηδάει με ένταση και σε λίγα λεπτά τελειώσανε και οι δυο. Μέχρι να ανέβουν στο κατάστρωμα έφτασαν και οι φίλοι τους με τους καφέδες.

Αυτή η κατάσταση τους ενοχλούσε λίγο αλλά τους εξίταρε κιόλας. Ήταν και οι δυο καυλωμένοι συνεχώς και ψάχνανε ευκαιρία να πηδηχτούν. Όλη την ώρα κοιταζόντουσαν με νόημα και προσπαθούσαν να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φίλους τους. Ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης από την άλλη τους είχαν πάρει χαμπάρι και προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί για να μην τους φέρουν σε δύσκολη θέση αν και κάποιες φορές τους πετάγανε υπονοούμενα και σπόντες για πλάκα.

Μια μέρα ο Κώστας πρότεινε στη Μαρία να είναι πιο τολμηροί. Είχαν αράξει σε μια ερημική παραλία και θα διανυκτέρευαν εκεί για την νύχτα. Ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης είχαν κατέβει με την βάρκα στην παραλία για να μαζέψουν ξύλα για τη φωτιά, και να προετοιμάσουν τον χώρο. Αυτό που είχαν καταλάβει ο Κώστας και η Μαρία ήταν ότι τους αφήνανε διακριτικά το χώρο ελεύθερο. Έτσι η Μαρία δέχτηκε την πρόταση του Κώστα.

Κλείστηκαν στην καμπίνα, γδύθηκαν και ο Κώστας έφερε το σκοινί και έδεσε την Μαρία στα τέσσερα στο πάτωμα. Στη συνέχεια της έδεσε τα μάτια και εκείνη διαμαρτυρήθηκε.
"Είσαι σίγουρος;" , τον ρώτησε. "Μήπως είναι καλύτερα να έχω ανοικτά τα μάτια;"
"Για ποιο λόγο; Άμα βλέπεις θα λυθείς;", την ρώτησε χαμογελώντας. "Θα έχω εγώ το νου μου μήπως γυρίσουν αλλά το ξέρεις καλά ότι έφυγαν για να μας αφήσουν να πηδηχτούμε. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγουν τόσο νωρίς", της επισήμανε. 
Εκείνη τον κοίταξε και του χαμογέλασε πονηρά."Έχεις δίκιο ... Αφέντη μου. Είμαι στο έλεος σου", συμπλήρωσε και έσκυψε το κεφάλι δείχνοντας υποταγή. Ο Κώστας της χάιδεψε το κεφάλι με στοργή σαν να χάιδευε το κατοικίδιό του.

Αφού σιγούρεψε ότι είναι καλά δεμένη, πεσμένη στα τέσσερα, με τουρλωμένο το κωλαράκι όσο πιο εκτεθειμένη γινόταν και με τα μάτια ερμητικά κλειστά, η Μαρία τον ένοιωσε να την χαϊδεύει. Τα χέρια του τρέχανε πάνω στο καλλίγραμμο κορμί της χαϊδεύοντας κάθε της καμπύλη. Τον ένοιωσε να παίζει με τις ρόγες της. Τις τσίμπαγε και τις έτριβε με τα δάκτυλά του και τις πιπιλούσε με το στόμα του. Ένοιωσε το ελεύθερο χέρι του να διατρέχει την πλάτη της και να καταλήγει στο μουνάκι της. Χάιδεψε την κλειτορίδα της και έχωσε απαλά ένα δάκτυλο μέσα της. Το υγρό μουνάκι της τραντάχτηκε και της ξέφυγε ένα βογκητό. 
"Σε θέλω", ψιθύρισε. "Ξέσκισε με Αφέντη".

Τον ένοιωσε να σηκώνεται και να πηγαίνει πίσω της. Τον άκουσε να απομακρύνεται και να ξαναπλησιάζει αλλά δεν μπορούσε να δει γιατί. Ένοιωσε κάτι υγρό και δροσερό να πέφτει πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Κατάλαβε ότι ήταν λιπαντική αλοιφή. Κατάλαβε ότι θα την έπαιρνε από τον κώλο και για αυτό το τούρλωσε λίγο περισσότερο, όσο τις επέτρεπαν τα σκοινιά, και τις ξέφυγε ένα ελαφρύ βογκητό ικανοποίησης. Αμέσως ένοιωσε τον πούτσο του να πιέζει το έμπειρο κωλαράκι της και να το ανοίγει. Σιγά σιγά χώθηκε όλος ο πούτσος του μέσα και ένοιωσε ένα ρίγος σε όλο της το κορμί. Είχε καιρό να τον πάρει στον κώλο και της είχε λείψει. Όταν της είπε τα σχέδια του ο Κώστας το είχε καταλάβει ότι θα της γαμήσει τον κώλο. Τουλάχιστον το περίμενε και το έλπιζε. 

Τον ένοιωσε να μένει ακίνητος για λίγο χωμένος μέσα της, να πάλλεται  από την καύλα και μετά από λίγο να υποχωρεί και να βγαίνει. Για μια στιγμή ένοιωσε μια απογοήτευση αλλά αμέσως τον ένοιωσε να ξαναμπαίνει. Της άρεσε πολύ να νοιώθει τον πούτσο του να κινείται αργά-αργά μέσα-έξω στον κώλο της σε όλο το μήκος του. Η στιγμιαία απογοήτευση που ένοιωθε όταν έβγαινε, αποζημιωνόταν όταν τον ξαναένοιωθε να την ανοίγει και να μπαίνει βαθιά μέσα της. Απολάμβανε κάθε χιλιοστό κίνησης. Κάθε φορά που έβγαινε τον ένοιωθε να βάζει επιπλέον λιπαντικό κάνοντας κάνοντας την κίνησή του πιο εύκολη και πιο απολαυστική.

Αφού την λίπανε 3-4 φορές τον ένοιωσε να ξαπλώνει πάνω της, να χουφτώνει τα βυζιά της και να την φιλάει στον λαιμό ενώ ο πούτσος του κινούταν απαλά και ρυθμικά μέσα έξω στο κωλαράκι της. "Σου αρέσει μωρό μου;", την ρώτησε και εκείνη άφησε έναν αναστεναγμό γεμάτο ηδονή να της ξεφύγει. Μόλις αυτός πήρε το μήνυμα, τον ένοιωσε να επιταχύνει την κίνηση του πούτσου του και σε λίγο την σφυροκοπούσε. Αυτό την τρέλαινε και την έκανε να χάνει τον έλεγχο της. Βαριανάσαιναν και βογκούσαν και οι δυο έντονα και ανεξέλεγκτα. Σε λίγα λεπτά τον κατάλαβε που τελείωνε και άφησε και τον δικό της οργασμό να την κυριεύσει. Η Μαρία δεν μπορούσε να κινηθεί αρκετά αλλά τις αρκούσε που ένοιωθε τον πούτσο του να καρφώνεται με δύναμη στον κώλο της, να μένει εκεί για μια στιγμή, να πάλλεται αδειάζοντας το σπέρμα μέσα της και την επόμενη στιγμή να υποχωρεί για να πάρει φόρα για το επόμενο χτύπημα. 

Τον ένοιωσε να χαλαρώνει και να υποχωρεί από το ταραγμένο κωλαράκι της που συσπώταν από την ηδονή. Βγήκε και ήρθε δίπλα της. Τον κατάλαβε να σκύβει μπροστά της και να βγάζει το προφυλακτικό. Της έχωσε τον πούτσο στο στόμα και της είπε "Δεν τελειώσαμε μωρό μου. Θα φας και άλλον πούτσο. Γλύφτον μου μέχρι να καυλώσει πάλι". Η Μαρία άρχισε να γλύφει με πάθος τον χαλαρό πούτσο του που ήταν γεμάτος χύσια. Λίγα λεπτά αργότερα τον ένοιωσε να σκληραίνει και πάλι. Μόλις σκλήρυνε, υποχώρησε από το στόμα της και απομακρύνθηκε. 

Τον ένοιωσε να χαϊδεύει τα  καπούλια της έτοιμος για τον δεύτερο γύρο. Της έχωσε ένα δάκτυλο στο μουνάκι για να δει αν ήταν έτοιμη να τον δεχτεί. Ω ναι! Ήταν. Το είχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Μια εβδομάδα τώρα τον είχε πάρει δυο φορές στα πεταχτά. Ήταν πολύ καυλωμένη. Είχε ανάγκη ένα άγριο ξέσκισμα και επιτέλους γινόταν.

Τον ένοιωσε να μπαίνει με δύναμη στο μουνί της. Αμέσως άρχισε να την πηδάει με δύναμη, με πάθος. Ένοιωσε την λαχτάρα του. Ήταν αχόρταγος. Απτόητος από το προηγούμενο γαμήσι. Σφυροκοπούσε το μουνί της και βογκούσε όλο ηδονή. Την τρέλαινε. Η βαριά του ανάσα συνέπαιρνε τις αισθήσεις τις. Δεν μπορούσε να τον δει αλλά τον άκουγε, τον ένοιωθε μέσα της, ένοιωθε τα στιβαρά χέρια του στη μέση της να την τραβούν με δύναμη πάνω στον χοντρό καυλωμένο πούτσο του. Δεν άργησαν να τελειώσουν. Μόλις τον ένοιωσε να τελειώνει, έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Ένοιωσε να λιποθυμάει. Ο οργασμός την συνεπήρε. 

Για μια ακόμη φορά τον ένοιωσε να βγαίνει, να έρχεται μπροστά της, να γονατίζει, να βγάζει το προφυλακτικό και να της χώνει τον πούτσο του στο στόμα της. "Νομίζεις πως τελειώσαμε πουτανίτσα; Δείξε σε αυτόν τον πούτσο πόσο τον λατρεύεις. Ετοίμασε τον για άλλον ένα γύρο. Έχεις να φας και άλλον πούτσο", άκουσε τον Κώστα να λέει από πάνω της. "Μάλιστα Αφέντη", είπε μπουκωμένη με τον πούτσο. Και άλλο γαμήσι; Θα το άντεχε; Ω ναι! Το είχε τόσο ανάγκη. Ήταν πολύ χαρούμενη που ο Κώστας πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Προσπαθούσε να καταλάβει πόσο καυλωμένος ήταν και καύλωνε και αυτή.

Πάλι τον ένοιωσε να σκληραίνει μέσα στο στόμα της. Απομακρύνθηκε για τον τρίτο γύρο. Αναρωτιόταν που θα έμπαινε τώρα. Τι είχε άραγε στο μυαλό του ο Κώστας; Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Το κατάλαβε μόλις ένοιωσε την πρώτη σταγόνα λιπαντικού στο εκτεθειμένο κωλαράκι της. Ένοιωσε τα χέρια του πάνω στα κωλομέρια της να τα ανοιγοκλείνουν. Ήταν πολύ ερεθιστικό αυτό. Της  έριξε μερικά σκαμπίλια στο κωλαράκι και μετά άρχισε πάλι να της ανοιγοκλείνει τα κωλομέρια της.

Δεν άργησε να τελειώσει με τα παιχνίδια. Τον ένοιωσε να μπαίνει μέσα της σκληρός και περήφανος σαν να ήταν η πρώτη φορά. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν το ίδιο ευγενικός. Μπήκε με μια κίνηση χωρίς δυσκολία στον ήδη έτοιμο και καυλωμένο κώλο της. Αμέσως άρχισε να την σφυροκοπάει με δύναμη. Που και που της έριχνε σκαμπίλια στο κωλομέρια και την χούφτωνε. Την πήδαγε με ένταση, ακούραστος. Την πήδαγε σαν να το περίμενε καιρό, χωρίς καμιά τρυφερότητα, σαν να μην την είχε πηδήξει ήδη δυο φορές. Τόση ένταση, τόσο πάθος ... δεν το άντεχε. Ήταν συγκλονισμένη. Δεν περίμενε τέτοιο γαμήσι σε αυτό το ταξίδι. Ήταν ευτυχισμένη. Τελειώσανε και πάλι μαζί. Συντονισμένη σε ένα ηδονικό χορό.  

Ένοιωσε  εξαντλημένη. Αν δεν ήταν δεμένη θα κατέρρεε. Δεν εξεπλάγη όμως όταν της έχωσε τον πούτσο του στο στόμα της. Άρχισε να τον γλύφει και να πίνει τα χύσια του. 

"Πως σου φάνηκε; Σου άρεσε που γαμήθηκες σαν πουτάνα;", την ρώτησε ο Κώστας.
"Πολύ" , απάντησε μπουκωμένη ακόμα από τον πούτσο. "Η πουτάνα σου σε ευχαριστεί Αφέντη."
"Η πουτάνα μου;", ρώτησε ο Κώστας και άρχισε να την λύνει.
 Την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της  και της έλυσε τα μάτια. Η Μαρία γούρλωσε τα μάτια. Μπροστά της στεκόταν ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης και την χαιρετούσαν με ένα πλατύ χαμόγελο. 
"Η πουτάνα δεν ανήκει σε έναν", είπε ο Κώστας. "Η πουτάνα είναι κοινόχρηστη", συμπλήρωσε και γέλασαν όλοι μαζί.

Η Μαρία ντράπηκε, κοκκίνισε και προσπάθησε να κρύψει το μουνί της και τα βυζιά της.
"Μην τα κρύβεις, τα έχουμε δει και τα έχουμε γευτεί", της είπε ο Παναγιώτης χαμογελώντας.
Η Μαρία δεν αποκρίθηκε και ο Κώστας την πλησίασε και την αγκάλιασε. 
"Μωρό μου, αυτό ήταν ένα δώρο από εμένα. Συνέχεια συζητάμε για φαντασιώσεις με παρτούζες. Ξέρω πόσο το ήθελες αλλά όπως έλεγες πάντα, δεν θα τολμούσες να το κάνεις. Επίσης είχες πει ότι μακάρι να μπορούσε να γίνει χωρίς να το καταλάβεις", είπε ο Κώστας και της έδωσε ένα φιλί. 
Την κοίταξε στα μάτια και είπε, "Αυτό έκανα. Δεν το κατάλαβες και το απόλαυσες".
Η Μαρία του χαμογέλασε δισταχτικά. "Μα πως;", ψέλλισε.

"Παιδιά!!!", φώναξε ο Κώστας και τους έκανε νόημα. Οι άλλοι πλησίασαν και άρχισαν να χουφτώνουν, να χαϊδεύουν και να φιλούν την Μαρία. 
"Μην ντρέπεσε", της είπε. "Φίλισέ τους. Πιάσε τους πούτσους τους, πάρτους πίπα. Σε έχουν ήδη γαμήσει και έχεις γευτεί τα χύσια τους.", και της χαμογέλασε. Η Μαρία έπιασε τους πούτσους τους και άρχισε να τους παίζει ενώ ταυτόχρονα χαλάρωσε και έγινε πιο δεκτική στα φιλιά και τα χάδια τους. 
"Μα πως;", ρώτησε ξανά καρφώνοντας τα μάτια της πάνω στον Κώστα.

"Μια μέρα που βλέπαμε ποδόσφαιρο στο σπίτι του Δημήτρη πίνοντας μπύρες, πιάσαμε την κουβέντα για σεξ και το ένα έφερε το άλλο. Τους είπα για την φαντασίωση σου να κάνεις παρτούζα και ότι δεν θα με πείραζε και έτσι προσφέρθηκαν. Βέβαια τις επόμενες μέρες που ήμασταν νηφάλιοι δεν είπε κανείς τίποτα αλλά εγώ το σκεφτόμουν. Τελικά το πήρα απόφαση και τους το πρότεινα. Στην αρχή κώλωσαν και είπαν ότι μίλαγε η μπύρα αλλά εγώ που είχα ψηθεί επέμεινα και είδαν ότι το εννοώ. Έτσι κανονίσαμε αυτές τις διακοπές", της εξήγησε ο Κώστας.
Η Μαρία είχε καυλώσει ήδη από τα χάδια των άλλων και κοίταζε τον Κώστα με λάγνο βλέμμα.  
"Να κάνω μια ερώτηση;", ρώτησε η Μαρία.
"Φυσικά", απάντησε ο Κώστας.
"Ποιος μου γάμησε τον κώλο;", ρώτησε.
"Πρώτα εγώ και μετά ο Δημήτρης. Γιατί; ", ρώτησε ο Κώστας.
"Μα για να ξέρω", του αποκρίθηκε. "Την επόμενη φορά θα αλλάξουν θέση αυτοί οι δύο είπε", και έδειξε τους εραστές της.
"Μπα; Θα υπάρξει και επόμενη φορά;", ρώτησε με πονηρό χαμόγελο ο Κώστας.

"Δεν θα υπάρξει;", ήταν η ερώτηση της Μαρίας αλλά ήξερε πολύ καλά ότι η επόμενη φορά ήταν τώρα. Την κράταγε στα χέρια της την επόμενη φορά. Ήξερε ότι το υπόλοιπο ταξίδι θα το απολάμβανε περισσότερο από όσο είχε ποτέ φανταστεί. Ήταν η πουτάνα του πλοίου. 

Έσκυψε και πήρε τους καυλωμένους πούτσους στο στόμα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου