Οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι φανταστικές και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Καλή διασκέδαση ...

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ο Πύρρος γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό από φτωχούς γονείς. Πήρε αυτό το όνομα διότι είχε πυρρόξανθα μαλλιά. Πέρα από αυτό, οι θεοί δεν τον προίκισαν με άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφος παρότι δεν ήταν άσχημος και δεν ήταν ιδιαίτερα ευφυείς παρότι σίγουρα δεν τον έλεγες και χαζό. Ήταν λίγο αφηρημένος όταν δούλευε στα χωράφια με τους γονείς του και για αυτό έκανε συχνά πυκνά γκάφες, αλλά πάντα το διασκέδαζε.

Με τις γυναίκες δεν είχε και πολλές επιτυχίες. Για την ακρίβεια, δεν είχε καμία. Λίγο η φτώχεια του, λίγο το σουλούπι του, αποθάρρυνε τα κορίτσια του χωριού τα οποία φυσικά δεν θέλανε να τους βγει το όνομα με την κρυφή ελπίδα να γνωρίσουν μια μέρα τον ωραίο πρίγκηπα που θα τις έπαιρνε μακρυά στο πλούσιο παλάτι του. Βέβαια, και παλάτι να μην ήταν δεν της ενοχλούσε. Αρκεί να μπορούσε να τους προσφέρει μια άνετη και σίγουρη ζωή. Αυτό λίγα από τα αγόρια του χωριού μπορούσαν να τους το προσφέρουν οπότε και αυτές περιμένανε το καλό προξενιό φυλάττοντας σαν κόρη οφθαλμού το πολυτιμότερο τους. Ο πατέρας του προσπάθησε αρκετές φορές να του κάνει προξενιό αλλά κανείς δεν τον ήθελε για την κόρη του.

Για αυτό τον λόγο, ο Πύρρος την περνούσε ξεροσφύρι. Καθώς ήταν φτωχός αλλά κυρίως επειδή ζούσε σε ένα σχετικά απομονωμένο χωρίο δεν μπορούσε να πάει και σε μια ιέρεια της θεάς. Δεν είχε παράπονο. Καλά περνούσε και έτσι. Φρόντιζε μάλιστα να δίνει και ποικιλία στις αποδράσεις του. Άλλοτε παρακολουθούσε ζευγάρια που χάνονταν για να κρυφτούν στο δάσος και άλλοτε χανόταν αυτός αναζητώντας την συγκίνηση στην ομορφιά της φύσης και σε μέρη που δεν είχε ξαναβρεθεί.

Έτσι, ένα πρωινό, σε μια από τις εξορμήσεις του βρέθηκε σε ένα ποταμάκι που σχημάτιζε ένα μικρό καταρράκτη και στην βάση αυτού μια μικρή λιμνούλα. Βρήκε ένα βολικό σημείο που είχε ωραία θέα προς τον καταρράκτη αλλά και που τον προστάτευε από αδιάκριτα βλέμματα, έβγαλε τα ρούχα του και έκατσε άνετα. Αφού απόλαυσε για λίγο την θέα, άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του και να φαντασιώνεται ότι ήταν γυμνός μέσα στην λιμνούλα με μια γυναίκα.

Καθώς προχωρούσε η φαντασίωση του, ξαφνικά άκουσε γελάκια και φωνές. Σταμάτησε αμέσως και αφουγκράστηκε. Ήταν κάποιες γυναίκες οι οποίες ερχόταν γρήγορα προς το μέρος του συζητώντας και γελώντας. Δεν προλάβαινε να ντυθεί ή να απομακρυνθεί οπότε κρύφτηκε καλύτερα εκεί που ήταν πίσω από κάποιο θάμνο. Η παρέα των γυναικών έφτασε μπροστά στο ποταμάκι, λίγα μέτρα πιο κάτω από την θέση του, και σταμάτησε εκεί.

Ήταν τρεις ψηλές γυναίκες, με μακρύ ξανθό μαλλί και ντυμένες με αραχνοΰφαντα υφάσματα που με δυσκολία έκρυβαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Καθώς τακτοποιούσαν τα πράγματά τους στην όχθη του ποταμού, κινούταν με αεράτες κινήσεις, περπατώντας σχεδόν στις μύτες τον ποδιών τους και έμοιαζαν να πετάνε. Όλη την ώρα μιλούσαν και γελούσαν με τις γάργαρες και γλυκιές φωνές τους και ο Πύρρος ένοιωθε σαν να έχει μεθύσει. Ήταν πλέον σίγουρος. Ήταν νύμφες.

Δεν άργησαν πολύ να γδυθούν και να βουτήξουν στα δροσερά νερά του ποταμού. Αφού κολύμπησαν λίγο, άρχισαν να παίζουν πετώντας η μια νερά στην άλλη. Ο Πύρρος είχε εκστασιαστεί. Είχε καυλώσει πολύ βλέποντας αυτές τις πανέμορφες γυναίκες γυμνές, να παίζουν ηδονικά μέσα στο νερό. Απολάμβανε να τις βλέπει να πετάγονται και να αποκαλύπτουν το στήθος του που έβγαινε από το νερό. Απολάμβανε να τις βλέπει να περιστρέφονται ολόκληρες για να αποφύγουν τα νερά και να λικνίζουν τα υπέροχα κορμιά τους. Σύντομα η καύλα του ξεπέρασε τον φόβο του να τον βρουν και άρχισε να παίζει τον καυλωμένο του πούτσο καθώς τις χάζευε.

Η καύλα του θόλωσε το μυαλό και έγινε απρόσεκτος. Όπως τρανταζόταν ολόκληρος από την ηδονή που ένοιωθε, κουνούσε και τον θάμνο πίσω από τον οποίο κρυβόταν. Όπως ήταν λογικό, δεν άργησαν να τον καταλάβουν. Σταμάτησαν τα παιχνίδια και γύρισαν και οι τρεις ταυτόχρονα προς το μέρος του.

Αυτός πάγωσε στην θέση του αλλά ήταν πια πολύ αργά. Τον είχαν εντοπίσει και προτού προλάβει να αντιδράσει, βρισκόταν δίπλα του και τον είχαν περικυκλώσει. Αν είχε θολώσει το μυαλό του μια φορά όπως τις κοιτούσε από μακρυά, τώρα που ήταν δίπλα του και διέκρινε ξεκάθαρα τα λεπτά τους χαρακτηριστικά, το αψεγάδιαστο δέρμα τους και το σπινθυροβόλο βλέμμα τους, κόντευε να τρελαθεί. Έμεινε ακίνητος, παγωμένος, με τον καυλωμένο πούτσο του στο χέρι, να τις κοιτάζει ανήμπορος να αντιδράσει λες και του είχαν κάνει μάγια.

"Ένας άνθρωπος", είπε η μία θυμωμένη. "Ένας άνθρωπος μας παίρνει μάτι".
"Ναι, δεν είναι πολύ γλυκούλης;", πρόσθεσε η άλλη με ένα γλυκό χαμόγελο και πάθος στην φωνή.
"Είναι απλά ένας άνθρωπος", πρόσθεσε η τρίτη εντελώς αδιάφορα.

"Και πως θα τον τιμωρήσουμε για αυτό που έκανε;", ρώτησε γεμάτη οργή η πρώτη.
"Ε όχι και να τον τιμωρήσουμε. Εγώ λέω να παίξουμε μαζί του!", την διόρθωσε η δεύτερη που τώρα είχε ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη και τον κοιτούσε σαν ξερολούκουμο.
"Και γιατί να ασχοληθούμε μαζί του;", ρώτησε και πάλι αδιάφορα με την σειρά της η τρίτη. "Εγώ λέω να του πάρουμε την λαλιά για να μην μπορεί να περηφανευτεί σε κανέναν για το κατόρθωμά του", πρόσθεσε εξίσου αδιάφορα και λίγο βαριεστημένα.

"Ε όχι να την γλυτώσει έτσι απλά!", διαμαρτυρήθηκε η πρώτη. "Και τι να παίξουμε με αυτόν;"
"Μα γιατί; Δεν βλέπεις που είναι έτοιμος και καυλωμένος;", είπε ενθουσιασμένη η δεύτερη. "Τον πιάσαμε εν δράση. Μάλλον του άρεσε το θέαμα!", συμπλήρωσε και τίναξε με χάρη και περηφάνια τα μαλλιά της προς τα πίσω. Και οι άλλες δύο όμως δεν έμειναν αδιάφορες σε αυτό το σχόλιο.
"Εντάξει, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο όμως", αποφάνθηκε η τρίτη με απάθεια.

"Τι ιδιαίτερο; Μικροτσούτσουνος είναι. Δεν τον βλέπετε;", ρώτησε ειρωνικά η πρώτη. "Άσε που είναι και άβγαλτος. Δεν θα ξέρει τι να το κάνει το πουλί του", συμπλήρωσε και άρχισε να γελά υποτιμητικά.
 "Κρύβει όμως ένα θηρίο", απάντησε η δεύτερη. "Δείτε τον πούτσο του που μοιάζει να έχει αρπάξει φωτιά μέσα στο πυρρόξανθο τρίχωμά του" , είπε όλο νάζι και έμεινε να κοιτάει για λίγο. " Ας ρίξω λίγο λάδι σε αυτή την φωτιά ...", συμπλήρωσε και του όρμηξε.
Η τρίτη δεν πρόλαβε να πει τίποτα. Έμεινε να κοιτάει με μια απάθεια γεμάτη ενδιαφέρον.

Ο φόβος του διαψεύστηκε. Ενώ περίμενε να του κάνουν κάτι κακό τώρα που τον ανακάλυψαν, βρέθηκε ξαφνικά ξαπλωμένος στο γρασίδι με μια νύμφη να ρουφάει με πάθος τον καυλωμένο του πούτσο. Η καύλα που ένιωθε τον είχε τρελάνει. Η ξανθιά νύμφη είχε αρπάξει τον πούτσο του και τον έπαιζε με δύναμη. άλλοτε τον τραβούσε βίαια και άλλοτε τον ρουφούσε βαθιά μέσα στο στόμα της. Δεν είχε ξανανιώσει ποτέ έτσι. Τόσο καυλωμένος. Ένιωθε τον πούτσο του έτοιμο να εκραγεί.

Η νύμφη σταμάτησε και με τον καυλωμένο πούτσο στα χέρια της γύρισε προς τις άλλες.
"Πως σας φαίνεται τώρα αδερφούλες; Το κάνετε όρεξη", ρώτησε με νόημα.
Οι άλλες γύρισαν να τον κοιτάξουν και ταυτόχρονα έβγαλαν ένα μουρμουρητό ηδονής. Χωρίς να χάσουν στιγμή, ξάπλωσαν τα γυμνά κορμιά τους γύρω του και κατεύθυναν τις γλώσσες τους στον ορθωμένο πούτσο του. Αμέσως άρχισαν να τον γλύφουν και οι τρεις. Ο Πύρρος ανασηκώθηκε να τις δει και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο πούτσος του ήταν διπλάσιος σε μέγεθος και οι νύμφες έδιναν αγώνα για το ποια θα τον ρουφήξει μέσα της. Φιλούσαν και έγλυφαν τον πούτσο του και η μια την άλλη. Μόλις κάποια έβρισκε την ευκαιρία, ρουφούσε τον πούτσο του μέσα της μέχρι να τις ορμήξουν οι άλλες για να τον απελευθερώσουν και να τον ρουφήξουν με την σειρά τους.

Ο Πύρρος δεν άντεξε για πολύ. Με αυτή την ηδονική πάλη που δινόταν πάνω στον πούτσο του δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να χύνει. Άρχισε να χύνει σαν τρελός και τα χύσια του έλουσαν τα τρία όμορφα πρόσωπα με τις αχόρταγες γλώσσες. Δεν είχε χύσει ποτέ τόσο πολύ. Όταν τελείωσε, οι νύμφες άρχισαν να φιλιούνται πιο έντονα και έγλυφε η μια τα χύσια από το πρόσωπο της άλλης.

Σιγά σιγά, έφυγαν από πάνω του και άρχισαν να κυλιούνται λίγο πιο δίπλα. Το πάθος τους δεν στέρεψε όπως ο πούτσος του Πύρρου. Το αντίθετο μάλιστα. Φούντωσε περισσότερο. Η 'γλυκούλα', όρμηξε στο μουνί της 'αδιάφορης', την έριξε ανάσκελα στο γρασίδι και η ίδια έπεσε στα τέσσερα. Η 'στρίγγλα' δεν έχασε ευκαιρία και έκατσε πάνω στο πρόσωπό της και άρχισε να χαϊδεύει τις ρόγες τις. Το λεσβιακό τρίγωνο συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και στο παιχνίδι μπήκαν και τα δάκτυλά τους.  Καυτές και υγρές γλώσσες σπαρταρούσαν πάνω στα ερεθισμένα μουνάκια. Τα ευέλικτα δάκτυλά τους εξερευνούσαν τα απόκρυφα σημεία τους.

Ο Πύρρος έμεινε για λίγο να τις κοιτάει θαμπωμένος από την ομορφιά τους και συνεπαρμένος από την δράση. Δεν άργησε να νοιώσει ρίγη στον πούτσο του. Το θέαμα άρχισε να τον ερεθίζει και ο πούτσος του λες και απαιτούσε δεύτερο γύρο. Άρχισε να τον χαϊδεύει καθώς τις θαύμαζε και σύντομα ήταν πάλι όρθιος. Από την καύλα του, ξεπέρασε το  αρχικό σοκ και τον φόβο του και όρμησε στην 'γλυκούλα' που ήταν γονατισμένη και αφοσιωμένη στο υγρό μουνάκι της ερωμένης της. Δεν τον κατάλαβε πότε ήρθε πίσω της και πότε της τον έχωσε με δύναμη και πάθος βαθιά στο μουνί της. Την ξάφνιασε αλλά πολύ ευχάριστα και άφησε να της φύγει ένα βογκητό ηδονής. Για λίγο αφαιρέθηκε, και σταμάτησε να απολαύσει τον χοντρό του πούτσο να την σκίζει. Έμεινε ακίνητη για να δεχθεί όσο πιο βαθιά μπορούσε το δημιούργημά της. Ένα χαμόγελο ηδονής χαράχτηκε στα χείλη της και έσκυψε πάλι πάνω στο ερεθισμένο μουνί που την περίμενε όλο ανυπομονησία.

Σε αυτό το σχήμα άρχισαν και οι τρεις νύμφες να βογκούν με πάθος. Τα κορμιά τους άρχισαν να ιδρώνουν και να τρέμουν. Ήταν εμφανές ότι πλησίαζαν στην ολοκλήρωση. Ο Πύρρος άρχισε να την γαμάει με μεγαλύτερη ταχύτητα και ένταση. Αυτό τις τρέλανε. Τα βογκητά τους δυνάμωσαν και η ανάσα τους βάρυνε. Κάθε κίνησή του λες και την ένιωθαν και οι τρεις μαζί. Αυτή η ιδέα τον τρέλανε. Συνέχισε ακάθεκτος να ξεσκίζει το μουνάκι τις 'γλυκούλας' και δεν άργησε να την φτάσει σε οργασμό. Τελείωσαν όλες μαζί. Την ένιωσε να λιώνει μέσα στα χέρια του και είδε και τις άλλες να χαλαρώνουν και να ξαπλώνουν στο χορτάρι για να πάρουν μια ανάσα.

Όπως ήταν ξαπλωμένες, ξάπλωσε και αυτός ανάμεσά τους και άρχισε να τις χαϊδεύει, να φιλά το στήθος τους και τα υγρά μουνάκια τους. Ήταν στον παράδεισο. Συνέχισε έτσι αρκετή ώρα και οι νύμφες απλά έμεναν εκεί ήρεμες. Κάποια στιγμή η 'στρίγγλα' σηκώθηκε και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Τον έσπρωξε πίσω και τον ξάπλωσε στο γρασίδι. Ήρθε από πάνω του, έπιασε τον πούτσο του και έκατσε πάνω του. Ο Πύρρος ξαφνιάστηκε. Τον ένιωσε να πιέζει να μπει μέσα της αλλά να πηγαίνει πολύ αργά. Ήταν πολύ σφιχτή. Ανασηκώθηκε να δει τον πούτσο του και τον είδε να μπαίνει στον κώλο της. Η νύμφη δεν του έδωσε σημασία. Ήταν αφοσιωμένη στο έργο της. Είχε κλείσει τα μάτια και δάγκωσε τα χείλη της καθώς συγκεντρωνόταν στην αίσθηση που της προκαλούσε ο χοντρός του πούτσος που παραβίαζε τον κώλο της. Οι άλλες δίπλα αναρίγησαν.

Μόλις ο πούτσος του χώθηκε για τα καλά στον κώλο της, εκείνη άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω του. Αμέσως ήρθαν και οι άλλες δύο. Η 'αδιάφορη' έκατσε στο πρόσωπό του και η 'γλυκούλα' καβάλησε το στήθος του και μπήκε ανάμεσα στις άλλες δύο. Αμέσως και οι τρεις άρχισαν να χαϊδεύονται και να φιλιούνται. Ο Πύρρος γαμούσε την μια στον κώλο, έγλυφε το μουνί της άλλης και έχωσε τα δάκτυλά στου στο μουνί και τον κώλο της τρίτης που τριβόταν πάνω στο στήθος του. Ο πούτσος του ήταν και πάλι έτοιμος να εκραγεί. Όσο τον ένοιωθαν να πλησιάζει προς το τέλος, τόσο βογκούσαν και τριβόντουσαν πάνω του πιο έντονα. Σε μια στιγμή, τελείωσαν και οι τέσσερις μαζί και ο Πύρρος ένιωσε λες και σείστηκε ο τόπος.

Ο ήλιος άρχισε να δύει όταν ξύπνησε ο Πύρρος. Κοίταξε γύρω του. Δεν υπήρχε ίχνος από τις νύμφες. Σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται. Αναλογιζόταν, ήταν όλα απλά ένα όνειρο; Κοίταξε τον ταλαιπωρημένο πούτσο του. Η αλήθεια ήταν ότι αν και ζαρωμένος του φαινόταν κάπως μεγαλύτερος.
1 σχόλιο: