Οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι φανταστικές και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Καλή διασκέδαση ...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η Αποπλάνηση

Η Προηγούμενη Ιστορία

Δεν έκατσε να τους δει να απομακρύνονται.
Ανυπομονούσε.
Όλη την ημέρα ήταν καυλωμένη και πίπωνε τον Κώστα και τον Δημήτρη. Τώρα είχε έρθει η ώρα της. Έκανε ένα καυλωμένο νεύμα στον Παναγιώτη και κατέβηκε γρήγορα στην καμπίνα.

Όταν επιτέλους κατέβηκε ο Παναγιώτης της φαινόταν σαν να είχε περάσει ένας αιώνας. Την βρήκε γυμνή πεσμένη στα τέσσερα με τον κώλο τουρλωμένο προς την είσοδο. Το κεφάλι τις ήταν πεσμένο στο πάτωμα κάνοντας έτσι τον κώλο της να δείχνει πιο τουρλωμένος. Το χέρι της χάιδευε απαλά το μουνί της και ήταν υγρό.
"Δεν κρατιέσαι πουτανίτσα", είπε ο Παναγιώτης γελώντας. Ο πούτσος του ήταν ήδη σκληρός μετά από όλη αυτή την προσμονή.
"Δεν έχω από που να κρατηθώ", του απάντησε με παράπονο. "Μήπως σου βρίσκεται κανένας πούτσος για να αρπαχτώ από πάνω του;", συμπλήρωσε και τον κοίταξε με λάγνο βλέμμα.

 "Φυσικά και μου βρίσκεται!", της απάντησε καρφώνοντας με μια κίνηση τον πούτσο του στο υγρό μουνί της.
Ο Παναγιώτης είχε τον μεγαλύτερο και πιο χοντρό πούτσο από όλους. Δεν ήταν μεγάλη η διαφορά και με την καύλα που είχε η Μαρία δεν θα την καταλάβαινε ούτως ή άλλως. Η ιδέα όμως ότι είχε μετατραπεί σε πουτάνα και είχε την ευκαιρία να γεύεται ένα τέτοιο πούτσο την τρέλαινε. Κάπου βαθιά μέσα της, πάντα της άρεσε ο Παναγιώτης και όταν ήταν καυλωμένη τον ζαχάρωνε. Δεν θα τολμούσε ποτέ να του το δείξει λόγο του χαρακτήρα της. Ήταν συνεσταλμένη και πιστή στον Κώστα. Τώρα όμως της είχε δοθεί σαν δώρο αυτό που φαντασιωνόταν συχνά και ναι ... άξιζε!!!

Ένοιωθε τον πούτσο του Παναγιώτη να την σκίζει βίαια. Την πηδούσε χωρίς ίχνος τρυφερότητας λες και έπαιρνε εκδίκηση για όλα αυτά τα χρόνια που δεν την είχε πηδήξει. Πάντα του άρεσε η Μαρία αλλά την είχε προλάβει ο Κώστας. Την είχαν γνωρίσει μαζί με τον Κώστα σε κάποιο φιλικό πάρτι αλλά ο Κώστας την είχε διεκδικήσει πρώτος και αυτός έκανε πίσω. Πόσο είχε μετανιώσει για αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Την έβλεπε να ντύνετε προκλητικά για να βγούνε όλοι μαζί σε club και του σηκωνόταν. Την έβλεπε να φορά τα μικροσκοπικά μαγιό της στις παραλίες που πήγαιναν για μπάνιο και τρελαινόταν από καύλα. Πάντα την σύγκρινε με τις γκόμενες που κυκλοφορούσε και πάντα την έβρισκε καλύτερη. Ήταν ερωτευμένος μαζί της και μόνο τώρα που κάρφωνε τον πούτσο του στο μουνί της ενώ αυτή ήταν παραδομένη και πεσμένη στα τέσσερα μπροστά του, συνειδητοποιούσε πόσο το είχε μετανιώσει που δεν την είχε διεκδικήσει νωρίτερα.

Με την καύλα που είχαν δεν άργησαν να τελειώσουν. Τελείωσαν σχεδόν ταυτόχρονα πολύ έντονα. Όλη η ένταση, η καύλα και η προσμονή της ημέρας εκράγηκε σε μια στιγμή. Ο Παναγιώτης εκτόξευσε με δύναμη το σπέρμα του βαθιά στο μουνί της και εκείνη το δέχτηκε με πάθος πιέζοντας το μουνί της να καρφωθεί όσο πιο βαθιά γινόταν στον σκληρό του πούτσο. Για κάποιες στιγμές έμειναν εκεί να πάλλονται απαλά μέχρι να καταλαγιάσει η ένταση του οργασμού. Ο Παναγιώτης βγήκε από μέσα της σιγά σιγά, έσκυψε και την πήρε στην αγκαλιά του. την σήκωσε στα χέρια του και την πήγε στην κουκέτα του.

Ξάπλωσε δίπλα της στην κουκέτα την πήρε αγκαλιά και την φίλησε. Εκείνη του χαμογέλασε τρυφερά και αυτός έπιασε το κεφάλι της και το οδήγησε στον πούτσο του.
"Γλύφτον μέχρι να αστράψει από καθαριότητα", την διέταξε με αυστηρή φωνή. Η Μαρία ξαφνιάστηκε και ένιωσε κάπως άβολα για την μετάβαση από την τρυφερότητα σε αυτό που ένιωσε σαν διαταγή αλλά υπάκουσε πειθήνια. Αμέσως συνειδητοποίησε την θέση της. Ήταν μια πουτάνα και ήταν εκεί για να τον ικανοποιήσει. Δεν ήταν με τον φίλο της τον Παναγιώτη που τον ψιλογούσταρε στα κρυφά και στις φαντασιώσεις της. Δεν βίωνε ένα ρομαντικό βράδυ με κάποια παράνομη σχέση. Ήταν η πουτάνα του φίλου του άντρα της και είχε ρητές εντολές από τον ίδιο τον άντρα της να ικανοποιήσει τον φίλο του. Αυτή η σκέψη από την μια την απογοήτευσε αλλά από την άλλη ... από την άλλη το μουνί της σπαρταρούσε ερεθισμένο και το ένιωθε να υγραίνετε.

Για λίγη ώρα πίπωνε τον Παναγιώτη και τον άκουγε να βογκάει ελαφρά. Έγλυφε τα χύσια από τον πούτσο του και τον ένιωθε να ερεθίζεται πάλι. Ξαφνικά την χτύπησε η συνειδητοποίηση και πετάχτηκε πάνω. Αυτή η απότομη κίνηση ξάφνιασε τον Παναγιώτη που γύρισε και την κοίταξε. Την είδε να τον κοιτά αποσβολωμένη.
"Με πήδηξες χωρίς προφυλακτικό;", τον ρώτησε ταραγμένη.
"Ναι", απάντησε εκείνος.
"Γιατί;", τον ρώτησε θυμωμένη.
Εκείνος δεν απάντησε αλλά παρέμεινε να την κοιτά.
"Είσαι πολύ μαλάκας", του είπε κοκκινίζοντας από θυμό και σηκώθηκε να φύγει. Τότε ο Παναγιώτης την άρπαξε και την τράβηξε στην αγκαλιά του. Εκείνη αντιστάθηκε αλλά ήταν πολύ πιο αδύνατη.
"Άκουσέ με", της είπε με προστακτική φωνή και το επανέλαβε δυο τρεις φορές μέχρι τελικά να ηρεμήσει εκείνη.

Την άφησε απαλά ανασηκώθηκε και γύρισε να την κοιτάξει στα μάτια. Αφού βρήκε το θάρρος άρχισε να της μιλά. Της είπε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Της είπε τι ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια, πόσο ζήλευε τον Κώστα, πόσο πιο όμορφη την έβρισκε από τις γκόμενές του και πόσο πολύ είχε μετανιώσει που δεν την είχε διεκδικήσει. Την κολάκευε και την έκανε να νιώθει θεά.

Σε λίγο η Μαρία άρχισε να νιώθει κολακευμένη και να χαζογελά. Θυμήθηκε και τις δικές τις φαντασιώσεις για τον Παναγιώτη. Τον καταλάβαινε πως ένιωθε. Ήταν θέμα συγκυρίας που τα έφτιαξε με τον Κώστα. Θα μπορούσε να τα είχε φτιάξει με τον Παναγιώτη το ίδιο εύκολα.
"Μα γιατί; Γιατί το έκανες;", τον ρώτησε με απαλή φωνή. "Είμαι γυναίκα του Κώστα. Το ξέρει ο Κώστας;", τον ρώτησε με απορία. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το ήξερε και το επέτρεπε.
"Όχι", της απάντησε κοφτά. "Όταν σε είδα έτσι στα τέσσερα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ να τελειώσω μέσα σου, να σε γεμίσω με το σπέρμα μου, να σε κάνω δικιά μου!!! Το είχα ανάγκη", της απάντησε απολογητικά. "Και δεν το μετανιώνω!!!", συμπλήρωσε κοφτά.

Η Μαρία έμεινε να τον κοιτά. Δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Δεν ήξερε τι να πει. Μετά από λίγο τον πλησίασε, τον καβάλησε και του ψιθύρισε στο αυτί, "Και εγώ σε ήθελα πάντα!!!". Με μια απαλή και ερεθιστική κίνηση τον ξεκαβάλησε και έσκυψε στον πούτσο του. Άρχισε να τον πιπώνει με πάθος. Ήταν πολύ χαρούμενη. Αυτά που είχε ακούσει την τρέλαιναν. Ήταν μια μοιραία γυναίκα και αυτός που πάντα ποθούσε στις φαντασιώσεις της ήταν πάντα δικός της. Αν κουνούσε το δακτυλάκι της θα τον είχε να την κυνηγά. Ήταν πολύ χαρούμενη που επιτέλους αυτό συνέβαινε και ήθελε να του το δείξει. Μόλις ένιωσε τον πούτσο να σκληραίνει, τον έβγαλε από το στόμα της και τον καβάλησε.

Τον καβάλησε χωρίς προφυλακτικό και αυτή τη φορά το ήξερε. Αυτή τη φορά το ήθελε. Άρχισε να χτυπιέται πάνω του με πάθος. Αυτός ξάπλωσε πίσω και την άφησε να το απολαύσει. Ταυτόχρονα έπαιζε με τις ρόγες της και που και που ανασηκωνόταν για να τις πιπιλάει. Η Μαρία κόντευε να τελειώσει αλλά κρατιόταν. Ήθελε να τον νιώσει να τελειώνει μέσα της πρώτος. Δεν άργησε να συμβεί. Μόλις τον ένιωσε να χύνει, άφησε και τον δικό της οργασμό να εκδηλωθεί. Χτυπιόταν πάνω του σαν τρελή και προσπαθούσε να πάρει τον πούτσο του βαθιά μέσα της. Ήθελε να την γεμίσει με το σπέρμα του.

Μόλις τελείωσε, ξάπλωσε πάνω του και χαλάρωσε. Γύρισε στο πλάι και του είπε, "Σε ευχαριστώ. Είμαι πολύ τυχερή που με κάνατε πουτάνα σας. Είμαι πολύ τυχερή που επιτέλους με γάμησες".
Ο Παναγιώτης της χαμογέλασε. "Δεν φαντάζεσαι πόσο τυχερή είσαι. Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις", της είπε. 
"Τι εννοείς;", ρώτησε όλο απορία η Μαρία.
"Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να σου δώσει να γαμήσεις την γυναίκα του!", αποκρίθηκε εκείνος.
"Εσύ τον έπεισες; Νόμιζα ότι το έφερε η κουβέντα.", ήταν η απορημένη απάντηση της Μαρίας.
"Δεν τα φέρνει η κουβέντα αυτά. Αυτά τα προκαλείς.", απάντησε ο Παναγιώτης με κάποια περηφάνια στην φωνή.
Η Μαρία το ένοιωσε και είπε προκλητικά, "Α ναι; Και πως το προκάλεσες;"
"Εκείνη την ημέρα που το συζητήσαμε ήμουν καυλωμένος και μόλις είχα χωρίσει την με την Αγγελική. Φυσικά σκεφτόμουν πόσο θέλω να σε γαμήσω. Λίγο το ποτό λίγο η καύλα το πείρα απόφαση να το επιχειρήσω οπότε άρχισα να λέω πόσο μου λείπει η Αγγελική που μου έπαιρνε πίπες όταν έβλεπα αγώνα στην τηλεόραση. Οι άλλοι έμειναν και με κοιτάγανε οπότε το γύρισα στον Κώστα και του λέω ότι σίγουρα του έχεις πάρει πίπα ενώ έβλεπε αγώνα. Φυσικά το παραδέχτηκε και αρχίσαμε να γελάμε", ήταν η απάντηση του Παναγιώτη.
"Σας το είπε έτσι απλά; Τώρα ντρέπομαι", αποκρίθηκε η Μαρία και τράβηξε το βλέμμα της από πάνω του.
"Τώρα είναι αργά για ντροπές. Σε γαμήσαμε ήδη", είπε γελώντας ο Παναγιώτης.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε, "Μετά τους είπα τι καλά που θα ήταν να είχαμε απο μια γκόμενα να μας πιπώνει και γούσταραν και γινόταν και καλαμπαλίκι. Τότε τους είπα ότι και μία να είχαμε να μας πιπώνει εναλάξ θα ήταν καλά και θα είχε γούστο. Τους είπα ότι το σκεφτόμουν να το κανονίσω με την Αγγελική πριν χωρίσουμε."
Τα μάτια της Μαρίας γούρλωσαν. "Τους είπες τέτοιο πράμα;".
"Ναι", πήρε την κοφτή  του απάντηση.
"Είναι αλήθεια;", τον ξαναρώτησε.
"Όχι φυσικά. Και εκείνοι δεν το πολύ πίστεψαν και τους είπα ότι είχε φαντασίωση να κάνει παρτούζα και ότι το συζητάγαμε. Εκεί πετάχτηκε και ο Κώστας και σχολίασε για τις πουτάνες τις γυναίκες που θέλουν όλες παρτούζα και το παίζουν μυξοπαρθένες. Εγώ το έπιασα κατευθείαν σε ποια μυξοπαρθένα αναφερόταν", απάντησε περιπαικτικά αυτός.
Η Μαρία γύρισε και τον χτύπησε ελαφρά και είπε με φωνή όλο νάζι,"Άντε Βλάκα".
"Αμέσως λοιπόν του είπα, στην δικιά σου μυξοπαρθένα αναφέρεσαι; Και μου απαντά, ποια άλλη; Οπότε τον προκάλεσα να μας πει και από εκεί και μετά δεν τον άφησα να αλλάξει θέμα. Άρχισα να του βάζω ιδέες. Θα σου άρεσε το ένα, θα σου άρεσε το άλλο κοκ. Μέχρι που φτάσαμε στο θέμα των διακοπών και ... να' μαστε!!!". Σε αυτή την φάση ήταν περήφανος και φαινόταν.
"Ήταν όντως δύσκολο. Ευτυχώς σε παράτησε η μαλακισμένη. Ποτέ δεν την χώνεψα. Μην στεναχωριέσαι  όμως. Από εδώ και πέρα θα γαμάς εμένα όποτε θες", ήρθε όλο υπόσχεση η απάντηση της Μαρίας.

Έσκυψε και τον φίλησε. Τον κοίταξε βαθιά στα μάτια και χάιδεψε τον πούτσο του.
"Βλέπω έχεις καυλώσει πάλι ε;", παρατήρησε εκείνη.
"Θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο. Ξεκώλιασέ με. Κάνε με να νιώσω πουτάνα!!!", τον προκάλεσε με φωνή όλο καύλα και προσμονή για αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

 Ο Παναγιώτης την άρπαξε και την έστησε στα τέσσερα. Άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να της βάζει αλοιφή στην κωλοτρυπίδα της. Ανυπομονούσε να της γαμήσει επιτέλους τον κώλο. Μια τρελή του φαντασίωση θα γινόταν τώρα πραγματικότητα. Της έχωσε ένα δάκτυλο στο κωλαράκι για να απλώσει καλά την αλοιφή. Με απαλές κινήσεις χάιδευε την κωλοτρυπίδα της και την γαμούσε με το δάκτυλό του. Ήταν εκστασιασμένος. Ο πούτσος του είχε σκληρύνει από την καύλα και την προσμονή παρόλο που είχε ήδη τελειώσει δυο φορές.  Της έχωσε και δεύτερο δάκτυλο και την ένοιωσε να συσπάτε από την καύλα. Την ένιωσε να πιέζει τον κώλο της ελαφρά πάνω στα δάκτυλά του.

Δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Έβγαλε σιγά σιγά τα δάκτυλά του από την καυλωμένη τρύπα της και φόρεσε το προφυλακτικό του. Άλειψε τον πούτσο του με αλοιφή και τον ακούμπησε στην υγρή τρύπα της που τον περίμενε όλο προσμονή. Μόλις τον ένιωσε να την ακουμπά τον πίεσε προς τα πίσω με μια ανεπαίσθητη κίνηση του κορμιού της. Ο κώλος της λαχταρούσε πούτσο και δεν κρατιόταν. Τον αποζητούσε σαν τρελή. Με μια αρμονική κίνηση πίεσε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της που άνοιξε να τον υποδεχτεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
"Έχει κάνει καλή δουλειά ο πούστης", σκέφτηκε.
"μμμμ!!!", μούγκρισε όλο απόλαυση. "Ο κώλος σου ξέρει να τον παίρνει. Το έχεις ταΐσει καλά!!!", συμπλήρωσε με αργή και βαριά φωνή γεμάτη καύλα.
"μμμ!!! Ναιιιι!!! Κάνω ότι μπορώωω!!!", του απάντησε με δυσκολία η Μαρία. Η καύλα την είχε συνεπάρει. Οι κραδασμοί από τον πούτσο του που μπαινόβγαινε στον κώλο της την είχαν συνεπάρει.

Ο Παναγιώτης δεν συνέχισε την κουβέντα. Αφέθηκε στην απόλαυση που ένιωθε και την ικανοποίηση που επιτέλους την έπαιρνε όπως την ήθελε. Στιγμές στιγμές μόνο, σταματούσε και πρόσθετε αλοιφή πάνω στον πούτσο του με γρήγορες κινήσεις και επέστρεφε χωρίς καθυστέρηση στην αρμονική παλινδρομική κίνηση που του έστελνε ρίγη ικανοποίησης σε όλο του το κορμί. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο κώλο της σαν καλολαδωμένο πιστόνι. Σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει την συχνότητα και την ένταση και άκουσε την Μαρία να ανταποκρίνεται σε αυτό. Η ανάσα της έγινε πιο βαριά και τα βογκητά της πιο έντονα γεμάτα ηδονή.

Κόντευαν να τελειώσουν αλλά κρατιόταν από μια κλωστή. Ο Παναγιώτης έσκυψε πάνω της χωρίς να σταματήσει να την γαμά ή να περιορίσει την ένταση και έπιασε τα βυζιά της που κουνιόντουσαν στον ρυθμό που έδινε ο πούτσος του. Οι σκληρές της ρόγες τριβόντουσαν ελαφρά πάνω στο στρώμα. Ο Παναγιώτης άρχισε να τις τρίβει με πάθος στέλνοντας νέα ρίγη απόλαυσης στο ήδη πλημμυρισμένο από ηδονή μυαλό της.
Αυτό ήταν το κλικ που απέσπασε την προσοχή της Μαρίας από την αρμονία με την οποία τα σώματά τους δούλευαν προς τον οργασμό. Αμέσως έχασε τον αυτοέλεγχο της και ξέσπασε ο οργασμός της. Το σώμα της έγινε πιο άκαμπτο, πιο σφικτό και πιο απαιτητικό. Το ρίγος που την διαπέρασε μεταδόθηκε από όλο της το είναι στον Παναγιώτη ο οποίος ακολούθησε χωρίς καμιά αντίσταση στην πτώση. Ένιωσε να χάνει το μυαλό του και την αίσθηση του χώρου. Τινάχτηκε πίσω θριαμβευτικά ενώ ταυτόχρονα πίεζε τον πούτσο του όλο και πιο βαθιά στον κώλο της Μαρίας. Όπως χτυπιόταν θολωμένος από τον θρίαμβο ένιωσε τον πούτσο του να ξεφορτώνει το καυτό του φορτίο.

Η προηγούμενη αρμονία είχε μετατραπεί σε μια έκρηξη αισθήσεων που παρέσερνε τα ιδρωμένα σώματα σε νέα μονοπάτια ηδονής. Τελικά τα δυο σώματα κατέρρευσαν το ένα στην αγκαλιά του άλλου χωρίς να χωριστούν. Έμειναν έτσι για λίγη ώρα απολαμβάνοντας τον εκπληκτικό οργασμό που βίωσαν και που έσβηνε σιγά σιγά στέλνοντας μικρά ρίγη στα κουρασμένα κορμιά τους.

Ο Παναγιώτης την είχε αγκαλιάσει από πίσω και πλησίασε στο αυτί της και της ψιθύριζε γλυκόλογα. Η Μαρία ανταποκρινόταν στην κολακεία και χασκογελούσε. Ο ιδανικός τρόπος να κλείσει η νύχτα. Καθώς της ψιθύριζε, άρχισε να την χαϊδεύει και να την χουφτώνει. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της.
"Άφησέ τον", της ψιθύρισε.
"Τι;", τον ρώτησε όλο απορία η Μαρία.
"Άφησέ τον. Έλα μαζί μου", συμπλήρωσε ήρεμα εκείνος. 
"Τι λες;", τον ξαναρώτησε και τραβήχτηκε από την αγκαλιά του.
"Σε αγαπάω", της είπε. "Δεν βλέπεις πως σου φεραιτε;", την ρώτησε με παράπονο. "Δεν σε αγαπά. Για τον πούτσο σε έχει", δήλωσε με κατηγορηματική φωνή.
"Δεν πας καλά!", ήταν η άμεση και οργισμένη απάντηση της Μαρίας. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και κατευθύνθηκε προς την πόρτα.
"Αν σε αγαπούσε θα σε έδινε στους φίλους του να σε γαμήσουν; Δεν σε σέβεται καθόλου", ήρθε η απάντηση από τον Παναγιώτη. "Εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό", δήλωσε με στόμφο και την κοίταξε παρακλητικά.
Η απάντηση της Μαρίας ήταν οργισμένη, "Με αγαπά. Με νοιάζεται. Ήθελε να ικανοποιήσει την φαντασίωση μου. Νοιάζεται για τις ανάγκες μου!!!"
"Μα ...!!!", προσπάθησε να απαντήσει ο Παναγιώτης αλλά η Μαρία είχε πάρει φόρα.
"Εσύ με θες για τον πούτσο", του είπε με θυμό και σάλια πεταγόταν από το στόμα της από την οργή. "Εσύ μόνο την πάρτη σου σκέφτεσαι", τα μάτια της γυάλιζαν στο θαμπό φως της καμπίνας.
"Όχι δεν είναι έτσι", προσπάθησε να αμυνθεί ο Παναγιώτης.
"Και πάνω από όλα δεν σέβεσαι τον φίλο σου και την εμπιστοσύνη που σου έδειξε", η οργή την είχε πλημμυρίσει. Γύρισε και έφυγε τρέχοντας. Κλείστηκε στην καμπίνα της και άρχισε να κλαίει.

1 σχόλιο: