Οι ιστορίες που δημοσιεύονται είναι φανταστικές και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Καλή διασκέδαση ...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στην υγειά της πουτάνας

Η Προηγούμενη Ιστορία

Τι μέρα και η χτεσινή; Και τι νύχτα!!!
Η Μαρία ξύπνησε από ένα βαθύ ύπνο καυλωμένη. Ο ύπνος της κάθε άλλο παρά ήσυχος ήταν. Τα όνειρά της ήταν στοιχειωμένα από τα χτεσινά γεγονότα. Ζούσε αυτή την συγκλονιστική εμπειρία ξανά και ξανά. Έβλεπε καυλωμένους πούτσους να χώνονται μέσα της, στο μουνί της, στον κώλο της, στο στόμα της. Έβλεπε και ξανά έβλεπε να αφήνει τον ένα πούτσο και να αρπάζει τον άλλο. Έβλεπε να τον ρουφάει, να τον πιπιλάει και να γεύεται τα χύσια του. Ένοιωθε ακόμα την γεύση τους στα χείλια της.

Τεντώθηκε για να ξεμουδιάσει και χάιδεψε το γυμνό και καυλωμένο μουνάκι της. Ένα ρίγος την διαπέρασε. Ήθελε πούτσο. Όσο και να ευχαριστήθηκε το χθεσινό γαμήσι, όσο και αν χόρτασε, ήταν πάλι έτοιμη. Σηκώθηκε από την κουκέτα που κοιμόταν και τεντώθηκε να πιάσει το μαγιό της για να το φορέσει. Όπως το κράταγε στα χέρια πάγωσε και αναλογίστηκε για μια στιγμή, "Αυτό το πρωινό δεν είναι σαν τα άλλα. Μετά το χτεσινό γαμήσι δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τώρα είμαι μια πουτάνα. Ας αρχίσω να συμπεριφέρομαι και ανάλογα". Χαμογέλασε, πέταξε το μαγιό στην άκρη, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο της καμπίνας. Ένοιωθε τόσο ελεύθερη.



Οι υπόλοιποι καθόντουσαν στο κατάστρωμα και απολάμβαναν το πρωινό τους καφεδάκι και σαν άντρες που ήταν συζήταγαν για το χτεσινό γαμήσι. Ήταν όλοι κατενθουσιασμένοι. Δεν περίμεναν να εξελιχθεί έτσι όσο καλά και αν το είχαν σχεδιάσει. Σχολίαζαν την συμπεριφορά της Μαρίας και κοκορευόταν για τον τρόπο που της τον έχωσαν. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο Κώστας που δεχόταν συνέχεια συγχαρητήρια για το μουνί που γαμάει. Του λέγανε πόσο τυχερός είναι αλλά και πόσο καλός φίλος που τους επέλεξε για να την γαμήσουν. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα άρεσε στον Κώστα και ένοιωθε περήφανος για την απόφασή του. Αν και στην αρχή είχε κάποιες αμφιβολίες, τώρα ήταν σίγουρος ότι έκανε το σωστό.

Οι συζητήσεις και τα γέλια τους κόπηκαν όταν βγήκε έξω η Μαρία.  
"Καλημέρα γαμιάδες μου", είπε μόλις εμφανίστηκε το κεφάλι της στην πόρτα.
"Καλημέρα πουτανίτσα", είπαν όλοι με μια φωνή εύθυμη και γελαστή. Μόλις σκαρφάλωσε την σκαλίτσα έχασαν την μιλιά τους. Περίμεναν πως και πως να ξυπνήσει και να αρχίσουν να την πειράζουν και να την χουφτώνουν με την ελπίδα ότι θα είχε όρεξη για ένα πρωινό. Δεν περίμεναν όμως ότι θα έβγαινε έξω γυμνή.
"Μωρό μου", είπε με γλυκιά φωνή ο Κώστας, "Καλό θα ήταν να ρίξεις κάτι πάνω σου διότι έχει έρθει δίπλα μας ένα άλλο σκάφος και μπορεί να σε δουν". 
" Ε και;", ήταν η απάντηση της Μαρίας. "Άστους να βλέπουν". Τον πλησίασε, του κατέβασε το μαγιό και τον κοίταξε όλο καύλα. "Πουτάνα δεν με ήθελες;", τον ρώτησε με βαθιά και παθιάρικη φωνή. Άρπαξε τον ήδη καυλωμένο και στητό πούτσο του και άρχισε να τον ρουφάει με πάθος.

Τα υγρά και ζεστά χείλη της ήταν βάλσαμο στην καύλα που ένιωθε από το πρωί. Η ιδέα ότι τους έβλεπαν από το διπλανό σκάφος τον τρέλαινε και ένοιωθε τον πούτσο του έτοιμο να εκραγεί. Λίγα λεπτά μετά, κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχό του, χάιδεψε το κεφάλι της και το απομάκρυνε από τον πούτσο του. Εκείνη γουργούρισε απογοητευμένη και προσπάθησε να πλησιάσει για να τον ξαναπάρει στο στόμα της και να τελειώσει αυτό που άρχισε.
"Τα παιδιά δεν θα τα καλημερίσεις;", την ρώτησε ο Κώστας. Ξαφνικά μια λάμψη πέρασε μέσα από το θολωμένο από την καύλα μυαλό της και γύρισε και κοίταξε με νόημα πίσω από την πλάτη της. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της καθώς είδε τους χτεσινούς γαμιάδες της να την κοιτούν με προσμονή. Έγλειψε τα χείλη της όπως μια τίγρης που είναι έτοιμη να επιτεθεί στο θήραμά της και κάρφωσε τα μάτια της στα φουσκωμένα μαγιό τους. Τους πλησίασε και τους έγδυσε και τους δύο. Πήρε τους χοντρούς πούτσους τους στα χέρια της και άρχισε να τους παίζει ρυθμικά. Τους πλησίασε στο στόμα της και τους είπε με ένα γλυκό και καυλιάρικο τόνο στην φωνή, "Καλημέρα παιδιά".

Άρχισε να τους πιπώνει εναλλάξ και να γεύεται τα πρώτα υγρά τους. Την πλησίασε ο Κώστας από πίσω, της χάιδεψε το κεφάλι τρυφερά και της είπε, "Μην τον κουράζεις τον Παναγιώτη. Θα τον χαρείς το βράδυ".
Η Μαρία γύρισε και τον κοίταξε. "Δηλαδή εσάς δεν θα σας χαρώ;", τον ρώτησε με παράπονο στην φωνή.
"Όχι απόψε", της απάντησε. "Μου ζήτησε να σε δώσω απόψε να σε χαρεί μόνος του. Θα μείνετε μόνοι σας το βράδυ και θα κοιμηθείς στην κουκέτα του. Να είσαι καλό κορίτσι ε; Μην με ντροπιάσεις στο φίλο μου. Θέλω να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος", της εξήγησε.
"Μάλιστα, θα κάνω ότι μπορώ", του απάντησε και κούνησε το κεφάλι καταφατικά. "Θέλω να ζητήσω κάτι όμως", συμπλήρωσε αμέσως μετά. "Δεν θα μου γαμήσετε τον κώλο σήμερα. Είναι λίγο ερεθισμένος από τα χτεσινά και θέλω να τον χαρεί ο Παναγιώτης μου", του είπε με ένα παρακλητικό τόνο στην φωνή.
"Ο Παναγιώτης σου;", την ρώτησε ο Κώστας γελώντας. "Πολύ σοβαρά πήρες τον ρόλο σου", συμπλήρωσε και έσκυψε να της δώσει ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα.
Η Μαρία γύρισε το λάγνο βλέμμα της στον Παναγιώτη και  του είπε, "Ξεκουράσου, Σε θέλω ντούρο το βράδυ". Ο Παναγιώτης απογοητεύτηκε αλλά της χαμογέλασε σκεπτόμενος ότι το βράδυ θα ήταν όλη αποκλειστικά δικιά του.

Έτσι η Μαρία άφησε τον πούτσο του Παναγιώτη και αφοσιώθηκε στον Κώστα και τον Δημήτρη. Άρχισε να γλύφει τους πούτσους τους με πάθος. Η προοπτική του βραδινού  ξεμοναχιάσματος με τον Παναγιώτη την είχε καυλώσει πολύ. Δεν έβλεπε την ώρα. Τώρα όμως ήθελε πούτσο. Μέχρι το βράδυ ήταν πολλές οι ώρες.
"Εσείς τι θα κάνετε το βράδυ; Θα μας παίρνετε μάτι και θα παίζετε τα πουλάκια σας;", ρώτησε χώνοντας τον πούτσο του Δημήτρη στο στόμα της. Είχε διαλέξει. Αυτός θα την γαμούσε πρώτος.
"Α! Το βράδυ θα πιάσουμε λιμάνι και εμείς θα πάμε σε κάνα μπαράκι για ποτό και γκομενότσαρκα", της απάντησε ο Δημήτρης και χτύπησε το χέρι του στον αέρα με τον Κώστα ζητωκραυγάζοντας.

Η Μαρία παράτησε τους πούτσους τους και πετάχτηκε πάνω. Κοίταζε τον Κώστα με ένα βλοσυρό βλέμμα.
"Σοβαρά; Η αγάπη μου θέλει να βρει καμιά τσουλίτσα να γαμήσει;", ρώτησε με ειρωνικό ύφος. Όλοι πάγωσαν. Δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση.
"Τι έγινε μωρό μου; Ζηλεύουμε;", της απάντησε ο Κώστας με έντονο ύφος. "Δεν κοιτάς καλύτερα που γαμιέσαι σαν πουτάνα;", συμπλήρωσε ανεβάζοντας ελαφρά τον τόνο της φωνής του. "Δεν κοιτάς καλύτερα που το βράδυ έχεις ραντεβού με αυτόν εδώ για να σε ξεκολιάσει;", συμπλήρωσε και έδειξε τον Παναγιώτη.

Η Μαρία τα έχασε. Έμεινε  ακίνητη να κοιτά τους δυο πούτσους που λίγο πριν έγλυφε. Κοίταζε τον ακόμη όρθιο πούτσο του Δημήτρη που ήταν έτοιμη να σκαρφαλώσει. Λίγα δευτερόλεπτα να είχε καθυστερήσει ο Δημήτρης να απαντήσει και τώρα θα τον είχε καρφωμένο στο μουνί της. Ζήλευε, ναι. Μόλις χτες είχε μεταμορφωθεί σε πουτάνα και τα αντανακλαστικά της δεν το είχαν συνηθίσει ακόμα. Την διαπέρασε ένα ρίγος. Γούσταρε όλη αυτή τη φάση. Από τα 16 της φαντασιωνόταν να είναι πουτάνα και να παίρνει όλη την τάξη. Πιο μετά στο πανεπιστήμιο φαντασιωνόταν να την πηδάει ο καθηγητής πάνω στην έδρα μέσα στο αμφιθέατρο γεμάτο φοιτητές που ζητωκραύγαζαν. Η φαντασίωση της συμπληρωνόταν με τον καθηγητή να καλεί τους αριστούχους να την πάρουν σαν επιβράβευση. Δεν ήταν τέτοια όμως. Πάντα ήταν συνεσταλμένος χαρακτήρας και για αυτό φαινόταν απόμακρη. Πρώτη φορά έκανε σεξ σαν φοιτήτρια και καμία σχέση δεν είχε με την φαντασίωση της.

Τώρα ήταν πουτάνα χωρίς να της δοθεί καμία επιλογή. Ήταν τόσο χαρούμενη για αυτό γιατί αν της είχε δοθεί επιλογή τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί. Ήταν τόσο ευγνώμων για αυτό αλλά τώρα ζήλευε. Δεν είχε σκεφτεί ούτε για μια στιγμή τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό εκτός από το να γαμιέται ελεύθερα.
"Ναι, σας ζηλεύω", του απάντησε με όσο σταθερή φωνή μπορούσε."Σας ζηλεύω και τους δυο. Δεν θα αφήσω καμιά τσουλίτσα να μου πάρει τους γαμιάδες μου", συμπλήρωσε. Η έκφραση του Κώστα χαλάρωσε και της χαμογέλασε. Το ήξερε ότι θα ζήλευε και του άρεσε αυτό. Ο Παναγιώτης ήρθε πίσω της και την αγκάλιασε.
"Εμένα δεν με ζηλεύεις;", της ψιθύρισε τρυφερά.
"Εσένα όχι", του αντιγύρισε και του φίλησε το χέρι. "Εσύ θα γαμάς εκεί που πρέπει μωρό μου", συμπλήρωσε και γύρισε ξανά στους άλλους. "Όσο για εσάς, για τιμωρία σας που θέλατε να με κερατώσετε, δεν θα γαμήσετε σήμερα. Θα περιμένετε μέχρι αύριο να με επιστρέψει ο Παναγιώτης. Αν θέλει να με επιστρέψει", είπε με ένα πονηρό χαμόγελο.
"Τι εννοείς να σε επιστρέψει;", την ρώτησε ο Δημήτρης. Ο Κώστας είχε χάσει την μιλιά του γιατί μπήκε αμέσως στο νόημα.
"Όταν δίνεις κάτι σε κάποιον, το χάνεις από την κατοχή σου μέχρι να στο επιστρέψει", του απάντησε. "Με δώσατε στον Παναγιώτη και θα υποστείτε τις συνέπειες. Όταν με χορτάσει θα με επιστρέψει. Θα φροντίσω όμως ν του κάνω πολύ δύσκολη αυτή την απόφαση", συμπλήρωσε και γύρισε προς τον Παναγιώτη. Τον κοίταξε με ένα λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα που έκανε τον πούτσο του να αναριγήσει. Οι άλλοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και τους έριξε ένα αυστηρό βλέμμα.
"Το μουνί πάνω σε αυτό το καράβι είμαι εγώ και ξέρετε τι λένε για το μουνί και το καράβι!", τους είπε. "Εγώ  αποφασίζω ποιος θα γαμήσει και πότε. Μην νομίζεται όμως ότι θα σας αφήσω έτσι καυλωμένους για να πάτε να πηδήξετε τα γκομενάκια στα μπαράκια. Μέχρι το βράδυ θα σας ξεζουμίσω. Όταν τελειώσω μαζί σας, ούτε με γερανό δεν θα σηκώνετε το πουλί σας". Γύρισε προς τον Παναγιώτη και του είπε, "Καπετάνιο, βάλε πλώρη για το λιμάνι που θα με κάνεις δική σου. Εγώ έχω να αρμέξω δυο πούτσους".

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε τις διαδικασίες για το ταξίδι. Σήκωσε την άγκυρα, άνοιξε τα πανιά και χάραξε ρότα.  Την ίδια στιγμή η Μαρία γονάτισε μπροστά στον Δημήτρη και πήρε τον πούτσο του στο στόμα. άρχισε να τον πιπιλάει με πάθος και να γαμάει το στόμα της. Δεν τον έπαιρνε όλον μέσα όμως γιατί δεν άντεχε να τον πάρει στο λαρύγγι. Τον έβγαζε όμως, τον έγλυφε σε όλο το μήκος του, τον έπαιζε με τα χέρια της, του πιπιλούσε τον κεφάλι και τον έχωνε όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της.  Όταν τον ένοιωσε έτοιμο να εκραγεί, τον άφησε.

Πήρε τον πούτσο του Κώστα στο στόμα της και άρχισε αμέσως να ερωτοτροπεί μαζί του. Άλλοτε ήταν τρυφερή μαζί του και τον χάιδευε με τα υγρά και ζεστά χείλη της και άλλοτε του έκανε αγριάδες δαγκώνοντας ανεπαίσθητα το πουτσοκέφαλό του με τα δόντια της ενώ ταυτόχρονα τον τραβούσε έξω. Αυτό το απαλό χάδι τον ερέθιζε πολύ και τον έκανε να σκληραίνει ακόμη περισσότερο. Τον ένοιωσε και αυτόν ότι ήταν έτοιμος να εκραγεί και τον άφησε για να στραφεί και πάλι στον Δημήτρη.

Τον είδε να παίζει τον πούτσο του καθώς την έπαιρνε μάτι να πιπώνει τον Κώστα. Τον κοίταξε αυστηρά. "Αν το ξανακάνεις αυτό θα σε αφήσω με το πουλί στο χέρι", του είπε και γύρισε να κοιτάξει τον Κώστα. Τον είδε να απομακρύνει το χέρι του από τον πούτσο του και του χαμογέλασε. "Έτσι, κάτσε κάτω σαν καλό παιδί μέχρι να έρθει η σειρά σου", του είπε με δασκαλίστικο ύφος και επέστρεψε στον Δημήτρη.

Χάιδεψε τον πρησμένο πούτσο του Δημήτρη και πλησίασε την γλώσσα της. Άρχισε να χαϊδεύει το πουτσοκέφαλό του με την υγρή γλώσσα της. Η γλώσσα της ταξίδευε σαν τρελή πάνω στο πουτσοκέφαλό του υγραίνοντας το και ερεθίζοντας τον ακόμη περισσότερο. Δεν άντεξε πολύ. Μόλις τον κατάλαβε ότι ετοιμαζόταν να χύσει φώναξε δυνατά "Εβίβα!" και τον πήρε με μια κίνηση στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει. Το στόμα της γέμισε με τα χύσια του τα οποία ρούφηξε λαίμαργα. Τον ρουφούσε με πάθος για αρκετή ώρα αφού έχυσε.

Γύρισε στον Κώστα ο οποίος ήταν φρόνιμος. Δεν ακούμπησε τον πούτσο του αλλά με το θέαμα που έβλεπε κόντευε να χύσει. Η Μαρία του τον έπιασε απαλά και άρχισε να τον γλύφει σε όλο το μήκος του. Πήρε θέση πάνω από τον όρθιο πούτσο του και άφησε το σάλιο της να πέσει απαλά στο πουτσοκέφαλό του. Το πλησίασε σιγά σιγά και άρχισε να δαγκώνει τρυφερά την άκρη του. Όταν τον ένοιωσε έτοιμο να χύσει, σταμάτησε και κάρφωσε για λίγη ώρα το βλέμμα της στα μάτια του. Το βλέμμα της έκρυβε πόθο και ευγνωμοσύνη ταυτόχρονα.  
"Σε αγαπάω", του είπε τρυφερά και επέστρεψε στον πούτσο του που έτρεμε από καύλα. Με την γλώσσα της άρχισε να γλύφει το πουτσοκέφαλό του και πάλι. Ήθελε να τον τρελάνει. Δεν τον έπαιρνε όλον μέσα στο στόμα της αλλά μόνο του έγλυφε και του πιπιλούσε το πουτσοκέφαλο. Τον ένοιωσε ακόμη μια φορά να ετοιμάζεται να τελειώσει αλλά και πάλι σταμάτησε τα χάδια της. Γύρισε και πάλι το βλέμμα της στο πρόσωπό του. Βαριανάσαινε και οι μυς του συσπώταν από την προσμονή.
"Σε αγαπάω πολύ", του είπε παθιάρικα μόλις τον είδε να ανακτά τον έλεγχό του και επέστρεψε στον πούτσο του. Για μια ακόμη φορά άρχισε το πιπίλιμα αλλά αυτή την φορά σχεδόν αμέσως τον ένοιωσε στα πρόθυρα της έκρηξης. Είχε φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή. Γύρισε τον κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο και του είπε "Άσπρο πάτο!!!".
Λες και αυτό ήταν το σύνθημα, ο Κώστας άρχισε να αδειάζει το φορτίο του. Η Μαρία με μια κίνηση τον πήρε στο στόμα της και τον ρούφηξε με λαχτάρα μέχρι που τον στέγνωσε.

Όταν τελείωσε η Μαρία την εργασία της, βρισκόταν ήδη μεσοπέλαγα. Ο Παναγιώτης ήταν στο τιμόνι και οι άλλοι δύο είχαν ξαπλάρει ξεζουμισμένοι στα καναπεδάκια. Η Μαρία έκατσε δίπλα στον Κώστα και άρχισε να χαϊδεύει απαλά το πρησμένο από την καύλα μουνάκι της. Κοιτούσε τους γαμιάδες της περήφανη και γευόταν τα υπολείμματα από τα χύσια τους που είχαν απομείνει στο στόμα της. Έτσι το ταξίδι κύλισε ομαλά για κανά δυο ώρες. Καθόντουσαν όλοι στο κατάστρωμα, γυμνοί και κάνανε το χαβαλέ τους. Ήπιαν τα καφεδάκια τους, φάγανε σαντουιτσάκια και γενικά ήταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Κάποια στιγμή η Μαρία ρώτησε τον Παναγιώτη σε πόση ώρα θα έφταναν στο λιμάνι. Εκείνος της  είπε ότι σε 2 ώρες το πολύ θα ήταν εκεί. Η Μαρία τότε τεντώθηκε για να ξεπιαστεί κάνοντας το στητό της στήθος να φουσκώσει. Άνοιξε τα πόδια της και έβαλε το ένα πάνω στον Κώστα που καθόταν δίπλα της και το άλλο στον Δημήτρη απέναντί της αφήνοντας εκτεθειμένο το μουνί της στα λάγνα βλέμματά τους.  Το μουνί της ήταν ερεθισμένο και υγρό καθώς όλη εκείνη την ώρα το χάιδευε απαλά και διακριτικά μην μπορώντας να αντισταθεί στην καύλα που ένοιωθε.
"Σας αρέσει παιδάκια;", τους ρώτησε όλο καύλα και εκείνοι συγκατένευσαν. Η Μαρία τότε έχωσε το ένα δάκτυλο στο μουνί της και άρχισε να παίζει. Το έβγαλε υγρό και το έβαλε στο στόμα του Κώστα να της το γλείψει. Εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως.
"Όπως καταλάβατε παιδάκια, ήρθε η ώρα για τον δεύτερο γύρω. Για να βλέπω τις πούτσες να σηκώνονται..", είπε και ξανά έχωσε το δάκτυλό της στο μουνί της. Με το άλλο χέρι έτριβε τις σκληρές της ρόγες. Σε λίγο η αναπνοή της άρχισε να γίνεται βαριά. Το θέαμα που προσέφερε άρχισε να πιάνει τόπο. Έβλεπε με τις άκρες των ματιών της τις πούτσες τους να φουσκώνουν και να σηκώνονται σιγά σιγά.

Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στον Παναγιώτη που βρισκόταν στο τιμόνι. Το τιμόνι ήταν ξύλινο με τα χερούλια να προεξέχουν σαν πούτσες. Πήγα δίπλα στο τιμόνι και τύλιξε τα πόδια της γύρω του και άρχισε να τρίβει το μουνί της πάνω σε ένα από τα χερούλια. Σε λίγο το χερούλι αναπαυόταν ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Η Μαρία είχε τρελαθεί από καύλα και σπαρταρούσε πάνω στο τιμόνι από ηδονή. Αυτή η εικόνα τους τρέλανε όλους και οι πούτσες τους σκλήρυναν σε μια στιγμή. Μόλις το είδε αυτό η Μαρία ξεκαβάλησε το τιμόνι και κατευθύνθηκε στον Κώστα.

Έπιασε τον πούτσο του και με τα δυο της χέρια και άρχισε να τον παίζει άγρια. Καθώς πήδαγε τις χούφτες της με τον πούτσο του, έσκυψε και πήρε στο στόμα της το πουτσοκέφαλό του. Άρχισε να το περιεργάζεται με την γλώσσα της χωρίς να σταματήσει να του τον παίζει. Αυτός ο συνδυασμός έκανε τον Κώστα να γουρλώσει τα μάτια από την καύλα. Αφού έπαιξε για λίγο μαζί του, έστρεψε την προσοχή της στον Δημήτρη. Γύρισε προς την μεριά του, άρπαξε τον καυλωμένο πούτσο του και τον τράβηξε κοντά της. Ο Δημήτρης πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο από το τράβηγμα κάνοντας τους άλλους δυο να γελάσουν. Έχωσε το καυλί του Δημήτρη στο στόμα της και το ρούφηξε λαίμαργα. Για λίγη ώρα ρουφούσε μια τον έναν και μια τον άλλο.

Σηκώθηκε και τους έβαλε να ξαπλώσουν πάνω στο κατάστρωμα. Τους έβαλε να κάτσουν ο ένας απέναντι στον άλλο και να ενώσουν τα πόδια τους χιαστί έτσι ώστε να ενωθούν τα αρχίδια τους. Έσκυψε από πάνω τους, έπιασε τους πούτσους τους, τους ένωσε και με μια κίνηση τους έχωσε στο στόμα της. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της και να γαμάει το στόμα της με τους δυο πούτσους. Σε λίγο σταμάτησε και έβγαλε τους πούτσους από το στόμα της και τους έπιασε με τα δυο της χέρια και άρχισε να τους παίζει εναλλάξ. Στη συνέχεια σταμάτησε να τους παίζει και άρχισε να τους ρουφάει εναλλάξ. Η επόμενη κίνηση ήταν να τους ενώσει με τα δυο της χέρια και να τους παίζει μαζί. Αφού τους έφερε στα όριά τους έσκυψε και τους πήρε πάλι στο στόμα της ταυτόχρονα και άρχισε να τους ρουφά. Σε αυτή τη στάση έχυσαν και οι δύο σχεδόν ταυτόχρονα και η Μαρία ρουφούσε λαίμαργα τα χύσια τους. Όταν σταμάτησαν να χύνουν τους έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να τους γλύφει εναλλάξ μέχρι που ζαρώσανε.

Σηκώθηκε περήφανη αλλά πολύ καυλωμένη και ατένισε το πέλαγο απολαμβάνοντας το αεράκι που την χάιδευε καθώς το πλοίο έσκιζε τα κύματα. Ήθελε πούτσο σαν τρελή αλλά δεν σκόπευε να υποκύψει. Θα είχε όσο πούτσο ήθελε το βραδάκι. Άλλωστε σε λίγο θα ήταν στο λιμάνι. Το έβλεπε στο βάθος του ορίζοντα να πλησιάζει. Άφησε το αεράκι να της χαϊδέψει το καυλωμένο μουνί της. Ήταν βάλσαμο και βασανιστήριο ταυτόχρονα.

Όταν έφτασαν στο λιμάνι, κατέβηκε με λύπη στην κουκέτα της για να φορέσει το μαγιό της. Η περίοδος της ελευθερίας της είχε τελειώσει προσωρινά. Μέχρι να επιστρέψει στο κατάστρωμα ήρθαν και ο Κώστας με τον Δημήτρη να ετοιμαστούν για την έξοδό τους. Η Μαρία άραξε στον καναπέ με ανοικτά τα πόδια και τους χάζευε. Καθώς τους παρατηρούσε χάιδευε το ερεθισμένο μουνί της. Όλη μέρα ήθελε απεγνωσμένα να γαμηθεί και τώρα πλησίαζε η ώρα.

Όταν ετοιμάστηκαν ο Κώστας και ο Δημήτρης χαιρέτησαν την Μαρία με ένα φιλί και έκαναν να βγουν από την καμπίνα. Η Μαρία όμως τους σταμάτησε και χάιδεψε τους πούτσους τους πάνω από τα παντελόνια τους. Χαμογέλασε με ικανοποίηση καθώς είδε ότι ήταν χαλαροί και κουρασμένοι.
"Κατεβάστε τα", τους είπε με τσαμπουκά και εκείνοι έμειναν να την κοιτούν.
"Α! δεν θα φύγετε έτσι. Δεν θα το ρισκάρω", τους είπε και άρχισε να τους κατεβάζει τα παντελόνια.
Έπιασε τους χαλαρούς πούτσους τους στα χέρια της και άρχισε να τους χαϊδεύει και να τους πιπιλάει με τα υγρά χείλη της. Δεν άργησε να τους ερεθίσει και τότε άρχισε να τους παίζει βίαια.
"Δεν θα σας αργήσω", τους είπε τρυφερά. "Δεν θα σας περιμένουν για πολύ ακόμα τα γκομενάκια",συμπλήρωσε και τους χαμογέλασε πονηρά.

Πέντε λεπτά αργότερα έχυναν στο στόμα της. Τώρα ήταν έτοιμοι για έξοδο. Καμιά τσούλα δεν θα χαιρόταν τους δικούς της γαμιάδες. Σηκώθηκε τους φίλησε τρυφερά και τους καληνύχτισε.


Η Συνέχεια της Ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου